Dana Marijuana a dezvăluit ce a vorbit ultima dată cu iubitul ei care a murit într-un accident stupid: "Am crezut că îi fac un bine..."

Publicat pe

Dana Marijuana a dezvăluit ce a vorbit ultima dată cu iubitul ei, care și-a găsit sfârșitul întrun accident. Dana Marijuana trăitește o adevărată dramă, după ce partenerul ei s-a stins din viață. Cântăreața nu-și mai găsește liniștea de atunci, iar acum a spus care a fost ultima discuție pe care a purtat-o cu Daniel Burlacu. Iată declarațiile vedetei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Dana Coteanu sau Dana Marijuana, așa cum o cunoaște o țară întreagă, trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Partenerul ei de viață s-a stins din viață în urma unui accident, în urmă cu aproape două luni, iar vedeta nu-și mai poate reveni după pierderea suferită.

Dana Marijuana a dezvăluit ce a vorbit ultima dată cu iubitul ei care a murit într-un accident stupid: "Am crezut că îi fac un bine..."Dana Marijuana a dezvăluit ce a vorbit ultima dată cu iubitul ei care a murit într-un accident stupid: "Am crezut că îi fac un bine..."

În cadrul unui interviu, îndrăgita cântăreață a vorbit deschis pierderea suferită, dar și cum se simte la momentul actual. Iată declarațiile făcute de aceasta!

Citește și: Dana Marijuana a trăit o dramă cumplită: „Am rămas cu o parte a creierului paralizată

Citește și: Ce frumoasă este fata Danei Marijuana! Alessia are 15 ani și a fost crescută de bunicul ei

Citește și: Dieta lui Meghan Markle.Ce mănâncă soția Prințului Harry în fiecare weekend

Citește și: Bianca Drăgușanu o atacă pe Iulia Sălăgean, după ce i-a dat mesaje lui Gabi Bădălău:„Un bărbat e născut vânător, dacă…’

Dana Marijuana a dezvăluit ce a vorbit ultima dată cu iubitul ei, care a murit în urma unui accident stupid

Dana Marijuana trăia o frumoasă poveste de dragoste alături de Daniel Burlacu, fost campion la arte marțiale. Deși aveau perioade și perioade, cei doi îndrăgostiți sfârșeau tot împreună, întrucât dragostea dintre ei era destul de puternică. Însă, într-o zi, bărbatul s-a stins din viață în urma unui accident.

De atunci, îndrăgita cântăreață spune că nu-și mai găsește liniștea și că nu poate accepta faptul că omul care urma să îi devină soț nu mai este lângă ea. În cadrul unui interviu, la două luni de moartea bărbatului, Dana a spus că partenerul ei avea o energie negativă în ultima perioadă și chiar se certase cu o persoană.

'Dan era un om foarte bun, eu sunt mai selectivă, el îi lua pe toți la pachet, îi cinstea. Îmi amintesc că în seara aceea era foarte stresat, avea o energie mare negativă, am simțit, i-am și spus, nu știu de unde provenea. Se certase cu o persoană, în urmă cu ceva vreme. Oricum, starea lui era ca o acumulare de energii negative venite din mai multe părți', a spus Dana Marijuana, potrivit Ego.ro

În continuare, artista a mai spus și care a fost ultima conversație pe care a avut-o cu Daniel. I-a cerut să meargă să aducă niște bere, ca să-și mai schimbe starea, însă nu s-a gândit vreo secundă că i s-ar putea întâmpla ceva. Din păcate, acesta a alunecat pe scări, s-a lovit la cap și s-a stins din viață.

'I-am spus să se ducă să aducă două lăzi de bere, ca să iasă din starea lui. A alunecat pe scări, a căzut, n-a mai avut putere, era slăbit energetic. S-a lovit puternic la cap, s-a stins din viață… Mai bine mergeam eu, acum mă simt un pic vinovată, dar am crezut că îi fac un bine. Este groaznic, erau niște semne de dinainte, parcă presimțea. Îmi spunea să plecăm într-o vacanță, dar aveam chiriile de plătit, trebuia să muncim, să mai rămânem acasă', s-a mai confesat Dana Coteanu, potrivit sursei citate anterior.

Locuiește cu cei doi copii ai lui Daniel Burlacu

Dana Coteanu locuiește acum cu fiica cea mare și cu cei doi băieți ai lui Daniel Burlacu. Aceștia au rămas lângă ea, ca un sprijin după cele întâmplate.

'Fata cea mică este la școală, stă cu sora mea, a lipsit foarte mult cu pandemia, a fost și răcită. Mă ajută sora mea cu cea mică, îi mulțumesc din tot sufletul! Să ne ajute Dumnezeu să ne plătim facturile la utilități, căci totul merge foarte greu. Dan are trei copii, cel mic stă cu mama lui, în Franța, iar ceilalți doi băieți au rămas cu mine, dar și fiica mea cea mare. Unul este cântăreț, altul este frizer, au 20 și 22 de ani. E bine că se ajută pe ei, că au bani să se întrețină. Eu trebuie să mă descurc singură, nu să mă ajute ei, ci eu trebuie să îi ajut pe ei, așa este corect!', a încheiat artista.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter