Ce frumoasă este fata Danei Marijuana! Alessia are 15 ani și a fost crescută de bunicul ei

Publicat pe

O mai țineți minte pe Dana Marijuana? Făcea furori cu piese ca Tre să spun' sau Cea mai fidelă fată', dar a renunțat la muzică și s-a dedicat afacerii ei cu bijuterii și creșterii celor două fete. Cea mai mare dintre fiicele Danei Marijuana, Alessia, are 15 ani și a fost crescută de bunicul ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alessia, fata cea mare a Danei Marijuana, are 15 ani acum și până în 2017 a fost crescută de bunicul ei, tatăl cântăreței. Recent, Dana a postat pe Instagram o fotografie cu fata ei și fanii au apreciat că Alessia îi seamănă leit. Artista mai are o fetiță mai mică, Iris, care are șapte ani acum, dintr-o altă relație.

Ce frumoasă este fata Danei Marijuana! Alessia are 15 ani și a fost crescută de bunicul eiCe frumoasă este fata Danei Marijuana! Alessia are 15 ani și a fost crescută de bunicul ei

„Mă bucur de cele două minuni pe care viaţa mi le-a dat. Mă descurc bine cu banii. Copiii mei sunt bine, unul este la şcoală şi altul merge la grădiniţă', spunea Marijuana acum ceva timp.

Ion Coteanu s-a stins din viață și după moartea lui, Dana a rămas fără sprijin, atât financiar, cât și în creșterea fetițelor. A reușit să se descurce, iar acum face bijuterii și este un cu totul alt om față de perioada în care cânta hip-hop.

De-a lungul anilor, relația dintre Ion Coteanu și fiica sa nu a fost tocmai roz, cei doi au avut perioade în care nu și-au vorbit deloc. Chiar dacă au existat conflicte între cei doi, Dana Marijuana a mărturisit că îl admiră.

„Eu nu l-am urât sau ceva. Cred că mi-a arătat la maxim partea negativă a lucrurilor și a tot. Nici nu a fost nevoie să îl iert, l-am luat ca atare deși era dureros, deși mă duceam la spital, eu la spital mă duceam să mă odihnesc, vacanța mea era acolo. Mă voia perfectă la propriu', declara Dana Marijuana anul trecut, la Antena Stars.

Citește și: Cum s-au cunoscut Ana Porgras și Zanni de la Survivor:'Când l-am văzut, am spus: Doamne ferește!'/ EXCLUSIV

Citește și: Ana Porgras suferă că a fost votată de Jador, la Survivor.„Aveam șanse să ajung în finală’

Citește și: Pavel Bartoș, pictorial alături de familie, cu soția și cele trei fete:„Acasă, nu sunt eu în rolul principal’ / EXCLUSIV

Dana Marijuana făcea furori acum 20 de ani, cu „La Familia”

Dana Marijuana a debutat în 1994, odată cu strofa din Copiii focului' cântată pentru cei de la B.U.G. Mafia. Apoi, au urmat colaborări cu cele mai mari nume din muzica românească: Loredana Groza, La Familia, Anda Adam. Piesa Cea mai fidelă fată' a spart, la vremea sa, toate topurile muzicale.

Dana Marijuana s-a făcut remarcată alături de Şişu şi Puya din trupa La familia, dar cariera ei s-a limitat la un singur album şi lumea a început uşor-uşor să o uite. Cântăreaţa a devenit între timp mamă, iar problemele din viaţa personală şi neajunsurile au prins-o din urmă afectându-i cariera.

În 2011, cântăreața povestea că a clacat din cauza unei suferinţe din dragoste, iar părinţii au decis s-o interneze în ospiciu.

Ai mei m-au internat în spital pentru că le era frică să nu mă sinucid. Iubind un băiat, dar nefiind cu el am descoperit foarte multe lucruri. Mi-au făcut analizele şi nu mi-a ieşit nimic. Asistentele şi doctorii nu aveau nicio treabă, eu aveam grijă de paciente”, a mărturisit atunci Marijuana.

În 2018, artista și-a lansat o carte biografică –  Poveste de cartier, un volum cu picanterii din culisele vieții de artist.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter