Cucu de la Survivor, dezvăluiri despre colegii Faimoși. De cine se teme cel mai mult

Publicat pe

Horațiu-Adrian Cuc, de la Noaptea târziu, supranumit Cucu, a intrat în echipa Survivor cu gândul de a câștiga marele premiu. Iată ce spune despre ceilalți colegi ai săi Faimoși, dar și ce crede despre viitorul său parcurs în competiție!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Horațiu-Adrian Cuc, aka Cucu, a plecat la Survivor cu speranța că va câștiga competiția. În plus, concurentul este convins că nu va întâmpina mari probleme în Republica Domincană. Iar asta deoarece nu mănâncă prea mult și nici nu este pofticios. Cât despre dormit, Cucu mărturisește că o poate face, bine mersi, chiar și în picioare, așadar are toate șansele să se descurce de minune în condițiile extreme din Republica Dominicană.

„S-ar putea să mă ajute fizicul. Tocmai asta este ideea, n-o să am de unde să slăbesc. O să merg acolo și la fel o să mâ întorc. Eu sunt o fire care nu prea mănâncă, nu sunt gurmang, se vede după fizicul meu. Eu zic că o să mă descurc cu mâncarea, nu cred că o să am probleme. Eu sunt cu gândul la recompensă, știu că o să aduc puncte.

Am avut niște probe și mi s-a spus că mă descurc bine și cred că o să rezist fizic. Nu cred că o să am probleme, cred că o să fiu destul de agil încât să duc fiecare traseu cât mai rapid', declara Cucu înainte de a ajunge la Survivor România, pentru Wowbiz.ro

Cucu de la Survivor, dezvăluiri despre colegii Faimoși. De cine se teme cel mai multCucu de la Survivor, dezvăluiri despre colegii Faimoși. De cine se teme cel mai mult

Cucu de la Survivor îi simpatizează pe Zanni și pe Jador

Fondatorul trupei Noaptea târziu a mărturisit că și-a făcut temele înainte de a ajunge în Republica Dominicană. Cucu a dezvăluit că unul dintre preferații săi de la Survivor este Zanni, care, crede el, îi seamănă. Aceeași simpatie o are și pentru Jador, în schimb a spus că se teme de Sorin și de Starlin. Cuc speră însă că la Survivor va reuși să înveselească atmosfera, cu atât mai mult cu cât concurenții intrați acum 4 luni în competiție sunt deja epuizați. Așadar, s-a declarat responsabil cu divertismentul în echipa Faimoșilor.

Citește și: Cine este Cucu de la Survivor. Cântă în trupa Noaptea Târziu

Citește și: Alin Oprea și Medana au sărbătorit doi ani de relație. Ce cadou i-a făcut artistul iubitei sale

Citește și: Drama neștiută a Burlacului Andi Costantin: „Am intrat în depresie mai bine de 6 luni'/ EXCLUSIV

Citește și: Alex Dima, despre moartea soției sale: „Mi-am reproşat că am insistat să meargă la doctorul acela’

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Ioana Ginghină și iubitul ei: „A venit cu un bax de vin și…'

„Mie cel mai simpatic mi se pare Zanni, pentru că este aceeași categorie ca mine, categoria pană, și cred că el și Jador îmi sunt cei mai simpatici.(…) El (n.red. Zanni) este exact pe categoria mea și cred că o să am vreo accidentare. O să risc, că n-o să calc ca o domnișoară, o să fiu și Războinic, și Faimos.

De Sorin îmi e frică și de Starlin. Mi se par mai competitivi, atleți, gestionează altfel lucrurile. Sunt foarte buni. Și, oarecum, au și acaparat echipa. Ei sunt șefii acolo', mai spunea acesta pentru Wowbiz.ro.  

Și-a recunoscut punctele slabe

În pofida faptului că este extrem de încrezător în forțele sale, Cucu de la Survivor a recunoscut și care sunt punctele sale slabe în cadrul competiției. Concurentul a mărturisit și că-l sperie puțin este proba de îndemânare, ținând cont de faptul că presiunea și concentrarea ar putea fi decisive în ceea ce-l privește.

„Cred că forța (n.r. punctul lui slab), dar cred că totuși am. Când o să fiu pe traseu nu cred că o să am problema asta, acum nu pot să-mi dau seama care o să fie un impediment. Să am suflu la final, aia e singura mea panică, să nu mă panichez în momentul în care o să văd adversarul în stânga sau în dreapta mea că este în avantaj și să fiu concentrat, asta e singura panică de final', a mai spus Cucu de la Survivor la emisiunea „Ștafeta mixtă'. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter