Loredana cântă alături de Culiță Sterp, dar el nu știe nimic. Cum a înregistrat piesa Fericire concurentul de la Survivor

Publicat pe

Piesa „Fericire' lansată de Loredana Groza în colaborare cu zece maneliști a stârnit o serie de controverse, inr internauții s-au împărțit în două tabere. Ceea ce mulți nu stiu este că Faimosul Culiță Sterp, care se află la Survivor, nu are idee despre colabrarea cu Loredana. Unul dintre artiști a dat detalii din culisele filmării videoclipului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp se află în jungla din Republica Dominicană de mai bine de patru luni și nu are nicio idee despre ce se întâmplă în cariera sa muzicală. Nu este la curent nici cu melodia lansată în colaborare cu alți zece artiști și nici despre recordul stabilit pe YouTube-ul românesc.

Loredana cântă alături de Culiță Sterp, dar el nu știe nimic. Cum a înregistrat piesa Fericire concurentul de la SurvivorLoredana cântă alături de Culiță Sterp, dar el nu știe nimic. Cum a înregistrat piesa Fericire concurentul de la Survivor

Culiță Sterp e la Survivor și nu știe nimic despre colaborarea cu Loredana

După această piesă, în spațiul public au apărut o serie de reacții, unel pozitive la adresa Loredanei, altele negative, artista fiind condamnată pentru noua colaborare.

Baboiash, unul dintre artiștii care apare în clip, a oferit detalii despre ce s-a întâmplat la filmări și a dezvăluit că unul dintre cântăreți nici măcar nu știe că are o melodie cu Loredana Groza. Este vorba despre Culiță Sterp, care se află în prezent la Survivor.

Citește și: Loredana Groza a lansat piesa Fericire împreună cu 10 maneliști.Cine se află în spatele acestui proiect

Citește și: Loredana, primele declarații despre melodia cântată cu 10 maneliști și criticile primite:„E o problema şi de rasism'

Citește și: Maria Chițu, acuzată că i-a făcut avansuri lui Culiță Sterp, la Survivor:„El s-a băgat în seamă cu mine'

Citește și: Ce mesaj a postat Mama Geta pentru Culiță Sterp, după ce Jador s-a întors de la Survivor

Culiță Sterp a înregistrat înainte de a pleca în Republica Dominicană

Florin Baboi a povestit că Faimosul și-a înregistrat partea la studio, la Costi Ioniță, fără să aibă idee despre ceea ca va urma. Loredana și Culiță nu s-au întâlnit deloc la filmări.

'Culiță Sterp a înregistrat melodia înainte de a pleca la Survivor. A fost în studio la Costi Ioniță, a lucrat acolo cu noi, dar nu avea nicio idee despre ce urmează. El și-a înregistrat bucata lui, noi am avut filmări cu el pe care le-am folosit în videoclip, dar nu știe nici pe departe că acum are melodie cu Loredana, e singurul care nu știe, din lume, cred. Va fi, probabil, cea mai mare surpriză pentru el în plan muzical atunci când va ieși de la Survivor', a declarat Florin Baboi pentru Fanatik.

Detalii din culisele piesei „Fericire': „Nu aveam o voce feminină pregătită'

Mai mult, tot el a povestit pentru sursa citată că nici cei zece maneliști nu au știut că vor avea colaborare cu Loredana. Vocea feminină s-a aflat abia când s-a filmat videoclipul. Artistul a avut numai cuvinte de laudă la adresa cântăreței, despre care a spus că este „o profesionistă desăvârșită'.

'Nimeni nu știa că o vom avea pe Loredana în echipă. Adică, până să ne vină ideea după ce Costi s-a întâlnit cu ea, nu aveam o voce feminină pregătită, iar mulți au aflat abia la filmarea videoclipului că va fi cu Loredana. Iar ea e o profesionistă desăvârșită, așa cum sunt toți cei de acolo, din clip, toți artiști cu vechime și cu un succes de necontestat.

Loredana a venit și la înregistrări fără să stea pe gânduri, la videoclip a fost o profesionistă, știa exact ce se vrea de la ea, nu au fost probleme, iar rezultatul este… să fim sinceri, senzațional! Acum, doar Culiță Sterp mai trebuie să afle ce s-a întâmplat, el este singurul care încă nu știe, aștept să văd ce reacție va avea după ce iese de la Survivor ', a mai povestit Baboiash.

Baboiash: „Toată lumea s-a grăbit să o judece pe Loredana'

După ce Loredana s-a lovit de numeroase critici, după această colaborare, Florin Baboi a ținut să vorbească și despre acest aspect.

'Cred că melodia asta a fost una dintre cele mai controversate de la noi. Toată lumea s-a grăbit să o judece pe Loredana că, vezi-Doamne, a colaborat cu maneliști. Dar să fim sinceri, niciunul dintre cei care suntem implicați în melodia aceea nu e vreun necunoscut. Vorbim de oameni, precum Ștefan de la Bărbulești, care cântă de 40 de ani, de Nicu Paleru care are experiență mai multă câți alții ani de viață, de Costi Ioniță care, la ora actuală, e cel mai tare producător muzical de la noi… Ce să mai spunem de Jean de la Craiova, de Adi de la Vâlcea, de Vali Vijelie sau de Florin Salam? Adică, oameni cu greutate în lumea lăutarilor', a subliniat el.

Baboiash îi ia apărarea Loredanei

Artistul nu este de acord „să se arunce în noroi cu Loredana', mai ales că Jador și Culiță Sterp se numără la ora actuală printre cei mai iubiți cântăreți de la noi.

„Să arunci cu noroi în Loredana – care a făcut istorie și cu muzică lăutărească – și să spui că s-a coborât muzical este… jenant, la fel de jenant cum este să îi ataci pe cei care cântă în melodie', a conchis el.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter