Dani Oțil are credite la bancă de la 18 ani: "Nu mai fac în viața mea"

Publicat pe

Dani Oțil, prezentatorul matinalului de la Antena 1, a vorbit despre situația sa financiară. Vedeta tv a mărturisit că are credite la bancă , dar recunoaște că nu ar mai face asta niciodată. În prezent, Dani Oțil se poate declara un bărbat împlinit atât pe plan profesional, cât și personal.

CITEȘTE REVISTA VIVA1 DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Dani Oțil este căsătorit cu Gabriela Prisăcariu, un cunoscut fotomodel. Anul trecut, cei doi au devenit părinții unui băiețel minunat, Tiago. Viața prezentatorului tv s-a schimbat radical, iar venirea pe lume a fiului său a fost cel mai fericit moment din viața lui.

Dani Oțil are credite la bancă de la 18 ani: "Nu mai fac în viața mea"Dani Oțil are credite la bancă de la 18 ani: "Nu mai fac în viața mea"

Dani Otil este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune din România, iar alături de Răzvan Simion prezintă matinalul Neatza cu Răzvan și Dani. În urmă cu câțiva ani, Dani a decis să-și facă mai multe credite, iar acum recunoaște că nu ar mai face acest lucru niciodată.

Citește și: Cum arată și cu cât vinde Dani Oțil garsoniera în care a stat cu Mihaela Rădulescu:„În patul ăla am…'

Citește și: De ce a lipsit Dani Oțil de la Neatza:„Suntem cu doctorii pe telefoane'

Citește și: Andreea Marin a suferit de depresie în timpul căsniciei cu Ștefan Bănică:„Eram nefericită'

Citește și: Delia și Loredana s-au afișat în ipostaze sexy pe Instagram.Imaginile au atras atenția fanilor

Dani Oțil, despre creditele pe care le are la bancă

Dani Oțil are situație financiară bună și o afacere care îi merge de minune. Prezentatorul tv a vorbit în podcast-ul lui Radu Țibulcă, despre creditele pe care le are la bancă. Vedeta de la Antena 1 a declarat că primul credit pe care l-a avut a fost la vârsta de 18-19 ani, iar cel de-al doilea fost unul de nevoi personale și a mers la cumpărături la celebrul outlet din Austria. Cu banii rămași, Dani s-a distrat. Prezentatorul TV recunoaște că nu ar mai face niciodată acest lucru și abia așteaptă să își plătească toate creditele la bancă.

„Am fost întotdeauna cumpătat. A fost un dezechilibru major când… fiind în franci elvețieni, am luat-o razna cu ratele. Mă băteau ratele, urlau după mine prin oraș. Eu mi-am făcut toate creditele legal. Nu m-au cocoșat niciodată, dar na… erau acolo și mă deranjau că există. Mai am credite. Săptămâna asta scap de unul. Nu mai fac în viața mea. Eu primul credit l-am avut la 18-19 ani. L-am făcut ca să beau bere cu Răzvan', a povestit Dani Oțil, relateaza libertatea.ro.

Dani Oțil: „Au fost multe greșeli în viața financiară”

Prezentatorul TV a mărturisit că cel de-al doilea credit la făcut după ce a auzit la locul de muncă că se dau credite de nevoi personale. Astfel, după ce abia își luase job, Dani a decis să facă un împrumut, dar acum susține că nu a fost o alegere tocmai bună.

Al doilea credit a fost foarte dubios. Eram la București deja. Am aflat că la banca de lângă jobul nostru se dau credite pentru nevoi personale. Ne-am dus să facem credit. Mie îmi trebuiau 1000 de dolari. Perfect pentru salariul ăla. Puteam să-i dau înapoi, nici nu-i simțeam. Am luat aproape 5000, m-a convins doamna de acolo. Erau pentru nevoi personale (…) … Au fost multe greșeli în viața financiară', a mai spus el.

Dani Oțil are numeroase contracte de publicitate

În prezent, datorită imaginii pe care a dobândit-o în toți acești ani, Dani Oțil are multe contracte de publicitate. Vedeta tv are o situație financiară bună, câștigând sume mari de bani din companiile pe care le face. Soțul Gabrielei Prisăcariu a mărturisit că nu este genul de persoană care să arunce banii pe lucruri inutile.Acestuia nu îi place să facă bartere, dar dacă compania îi oferă o sumă de bani considerabilă și produse în schimbul publicității, atunci acceptă.

Mi-a zis o doamnă că la morminte nu am făcut reclamă, că în rest am făcut la toate. Eu sunt ca Dorian Popa, nu vreau să dau banii pe nimic. Eu nu fac bartere în general. Eu iau banii, iar dacă vrea să îmi dea omul și produsele, eu le iau. Sunt tot felul de firme. E o companie care a vrut să îmi dea ciorapi în schimbul unor postări', a mai declarat Dani Otil.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter