Daniela Ploia și-a infectat familia cu COVID-19 și acum regretă că nu s-a vaccinat: „Au fost clipe de coșmar”

Publicat pe

Daniela Ploia și-a infectat familia cu COVID-19 și acum regretă că nu s-a vaccinat. Cântăreața avut coronavirus și acum, deși s-a vindecat, nu poate să uite trauma prin care a trecut. Vedeta nu a știut că a contractat virusul, drept urmare, nici nu i-a trecut prin cap că ar putea să le pună viața în pericol părinților ei, care au venit în vizită atunci când ea era infectată și contagioasă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce pe rând pe rând părinții ei, dar și o mătușă, au avut aceeași soartă, Daniela Ploia a intrat în panică crezând că îi va pierde pentru totdeauna. Mai mul decât atât, acum că a trecut prin experiența bolii, artista mărturisește că regretă că nu a apucat să se vaccineze, deși a intenționat să facă asta. Acum, este hotărâtă să se imunizeze, după ce va ieși, cel mai probabil, din perioada de covalescență.

Daniela Ploia și-a infectat familia cu COVID-19 și acum regretă că nu s-a vaccinat: „Au fost clipe de coșmar'Daniela Ploia și-a infectat familia cu COVID-19 și acum regretă că nu s-a vaccinat: „Au fost clipe de coșmar'

Daniela Ploia și-a infectat familia cu COVID-19. Ce a speriat-o cel mai tare

Daniela Ploia și-a infectat familia cu COVID-19. La început, vedeta nu a crezut că există aceasă boală. Dar prieteni de-ai ei, unii tineri, au fost răpuși de boală, deși nu aveau alte afecțiuni. Din acel moment, a început să îi fie frică, să perceapă gravitatea situației.

„Eu nici măcar nu mi-am dat seama că a fost COVID. Dar părinții au fost la mine în vizită și au picat ca secerați, așa mi-am dat seama că-i COVID. Și mătușa mea. Le-a fost rău… au fost clipe de coșmar, am dat sute de telefoane, am terorizat medici, am intrat în panică, teama că îmi pierd părinții și mătușa din cauza neglijenței mele', a început povestea Daniela Ploia, potrivit cancan.ro.

Citește și: Sissoko, fostul concurent Masterchef, a murit de COVID-19

Citește și: Gabriela Firea a făcut COVID-19, deși s-a vaccinat cu trei doze

Citește și: Ce probleme de sănătate are Regina Elisabeta a II-a, la 95 de ani.Casa Regală a făcut anunțul

Citește și: Cătălin Cazacu, despre relația cu Ramona Olaru, după ce s-au sărutat:„Sunt burlac și…’

Daniela Ploia spune că a trăit clipe de coșmar: „Numai eu știu prin ce momente am trecut!'

Totodată, ea mărturisește că se hotărâse să se vaccineze. Doar că era prea târziu. S-a culcat sănătoasă și când s-a trezit avea simptome și se simțea foarte rău.

„La început n-am crezut în acest virus, apoi mi-au murit prieteni tineri, fără alte boli, de acest virus. Am început să cred, apoi am zis că mă vaccinez, pentru că interacționez cu oamenii și la job, și la puținele evenimente unde cânt, dar și pentru că plec des din țară. Eu mă testam în aceste condiții nonstop.

Așa că hotărâsem să mă vaccinez, dar, din păcate, într-o seară m-am culcat sănătoasă și dimineața m-am trezit lată, n-am putut vorbi, eram fără vlagă, febră, amețeli, am luat cocktail de medicamente după ureche, crezând că-i răceală. A doua zi, fiind la mine, părinții au picat și ei lați, apoi mătușa… Așa mi-am dat seama că-i COVID', a continuat Daniela Ploia.

Primul test anti-COVID i-a ieșit negativ

Chiar dacă primul test i-a ieșit negativ, iar al părinților pozitiv, Daniela se simțea foarte rău. Până la urmă s-a dovedit că toți erau infectați. Din fericire, nimeni nu a avut o formă gravă a bolii.

„Ne-am testat toți, eu, culmea, negativă! Ei, pozitivi. Dar mă simțeam rău. Numai eu știu prin ce momente am trecut când au ieșit pozitivi părinții, am crezut că-i pierd… dar Dumnezeu i-a iubit și pe ei, și pe mine.

Și ei, ca și mine, au avut forma ușoară, dar la problemele lor de sănătate chiar și așa putea fi fatal. Norocul meu, cunosc medici și m-au ajutat să-i pot trata acasă, pentru că nu erau locuri în spitale. Am sunat disperată la furnizorii de oxigen să cumpăr aparat pentru tata, care oricum are nevoie de oxigen, și nicio firmă n-a mai avut aparate.

Am crezut că pică cerul pe mine când am văzut că nu găsesc un aparat să-l ajut pe tata… Atunci, doctorii mi-au recomandat în fiecare zi o rețetă, să-l ajutăm cu saturația. Acum, toți suntem bine, dar imediat ne vom vaccina cu toții, atunci când medicii spun că se poate.

Le mulțumesc din toată inima medicilor Dragoș Nicolosu, de la Victor Babeș Craiova, Ștefan Mihăicuță, pneumolog la spitalul Victor Babeș Timișoara și medicului meu de familie, Livia Stoienică. Dumnezeu să-i răsplătească', a încheiat Daniela Ploia.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter