Darius Mabda a câștigat Românii au talent 2022. Tot el a obținut și premiul de originalitate

Publicat pe

Darius Mabda a câștigat Românii au talent 2022. Cel de-al 12-lea sezon Românii au Talent a ajuns la final. Cei mai talentați concurenți s-au luptat pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro, aducând pe scenă momente remarcabile. Marele câștigător, Românii au talent, sezonul 12 este Darius Mabda. Tot el a primit și premiul de originalitate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Darius Mabda a câștigat Românii au talent 2022. Sezonul al 12-lea al emisiunii Românii au talent a ajuns la final. Jurații și telespectatorii i-au urmărit cu sufletul la gură pe cei mai talentați concurenți care s-au luptat pentru marele premiu. 11 finaliști au intrat în cursa pentru marele trofeu,însă doar unul a ieșit învingător.

Darius Mabda a câștigat Românii au talent 2022. Tot el a obținut și premiul de originalitateDarius Mabda a câștigat Românii au talent 2022. Tot el a obținut și premiul de originalitate

Finala din această seară s-a dat între numere diverse, de la spectacole de balet și break-dance, de balet, pian pe nevăzute, muzică populară și muzică ușoară. Câștigătorul Românii au talent 2022 este Darius Mabda. Tot el a câștigat premiul pentru originalitate, în valoare de 10.000 de euro.

Citește și: Cine sunt concurenții propuși pentru Premiul de Originalitate la Românii au Talent.Câștigătorul va pleca acasă cu 10.000 de euro 

Citește și: Ce s-a întâmplat cu membrii trupei Brio Sonores, câștigătorii sezonului 4 Românii au talent:„Am fost trădat de prieteni'

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda au așteptat 3 ani să fie împreună:„Părinții și-au dorit să ne vadă fericiți'

Citește și: De la ce pornesc discuțiile între Maria Constantin și iubitul ei, Robert Stoica:„Nu avem relația perfectă. Asta cu gelozia pleacă cumva de la…'

Darius Mabda a câștigat Românii au talent 2022

Cel de-al 12-lea sezon Românii au talent a ajuns la final. Premiul cel mare, în valoare de 120.000 de euro a fost câștigat de Darius Mabda. Tânărul a oferit un moment emoționant, alegând să danseze pe piesa In Your Room', a trupei Depeche Mode.

Tânărul a primit Golden buzz de la Mihai Bobonete în preselecții, iar voturile publicului l-au trimis în marea finală. De asemenea, Darius Mobda este și câștigătorul premiului de originalitate, în valoare de 10.000 de euro.

Cine sunt cei trei finaliști Românii au talent, sezonul 2

Darius Mobda este câștigătorul sezonului 12, Românii au talent. Emanuel Ion este nevăzător, dar acest lucru nu l-a împiedicat să cânte la mai multe instrumente muzicale. Acesta a câștigat locul 2 în finala Românii au talent.

Martina Meola, o fetiță de 8 ani din Republica Moldova care studiază pianul de la vârsta de 5 ani, a cântat o piesă care a impresionat juriul. Andra a declarat că Martina este favorita ei. Micuța a luat locul 3 în finala emisiunii și va primi 10.000 de euro.

Locul 4 îi revine lui Alex Dowis, locul 5 a fost ocupat de Aurel Niamțu. Pe locul 6 este Zametheea, iar pe locul 7 este trupa X-Treme Brothers. Locul 8 îi revine Raisei Radu, locul 9 este ocupat de Ana-Maria Mircea, iar locul 10 a fost primit de Gabriela Dincă. Pe locul 11 o avem pe Bianca Ciocîrlan.

Cine este Darius Mabda, câștigătorul Românii au talent, sezonul 12

Darius Mabda, în vârstă de 13 ani, este marele câștigător al sezonul 12 Românii au talent. Micul orădean a făcut spectacol în finala emisiunii de la Pro tv. Tânărul a fost propulsat în semifinale după ce a primit Golden Buzz-ul de la Mihai Bobonete. Ești cel mai potrivit să câștigi!', i-a spus Dragoș Bucur după momentul din semifinală.

Darius a participat la numeroase competiții, iar în urmă cu câteva săptămâni a câștigat trofeul Best Male Talent în etapa finală și calificarea în finala concursului Dance Star.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter