David Beckham are probleme de sănătate. Cu ce boală se confruntă: "Îmi lăcrimează ochii"

Publicat pe

David Beckham și-a luat, recent, fanii prin surprindere, dezvăluind că se confruntă cu probleme de sănătate. Afecțiunea de care suferă fotbalistul nu este una neobișnuită, însă unui sportiv de performanță îi poate crea dificultăți în carieră.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

David Beckham (47) și-a anunțat recent fanii de pe contul de socializare că are probleme de sănătate. Fostul mare fostbalist se confruntă cu o afecțiune destul de obișnuită în sezonul cald, însă, în egală măsură, neplăcută.

David Beckham are probleme de sănătate. Cu ce boală se confruntă: "Îmi lăcrimează ochii"David Beckham are probleme de sănătate. Cu ce boală se confruntă: "Îmi lăcrimează ochii"

David Beckham are probleme de sănătate

David Beckham are probleme de sănătate și nu a ezitat să le împărtășească fanilor, pe contul de socializare cu ce se confruntă. Deși nu a pomenit până acum despre această problemă, iar postarea a dispărut ulterior, fostul mare fotbalist și-a anunțat fanii că suferă de o afecțiune cronică, rinită alergică. El a postat două fotografii, unde se afla în aer liber alături de familie și cei doi câini, iar în dreptul pozelor a scris pentru prima oară despre afecțiunea de care suferă.

„Rinita alergică s-a instalat. Îmi lăcrimează ochii', a dezvăluit David Beckham.

Rinita alergică, cunoscută și ca „febra fânului”, este un grup de simptome care afectează nasul și se dezvoltă atunci când sistemul imun devine sensibil și reacționează exagerat la ceva din mediu care, de obicei, nu determina probleme la majoritatea oamenilor.

Citește și: Fiul cel mare al cuplului Victoria – David Beckham s-a căsătorit în secret. Ce i-a dat de gol pe cei doi tineri miri

Citește și: Victoria și David Beckham au aniversat 21 de ani de căsnicie. Cum a început povestea lor de dragoste și cum arătau în ziua în care s-au căsătorit

Citește și: Cum s-au cunoscut Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel: „Practic, eu am făcut primul pas. Am riscat tot pentru el' / EXCLUSIV

Citește și: De ce a refuzat Elena Gheorghe să participe la Survivor România 2022:„Nu mă văd acolo, pentru că…’

Persoanele afectate resimt simptome alergice la polen sau chiar la stropii de salivă ai câinilor sau pisicilor. Rinita alergică se manifestă prin congestie nazală, strănut, mâncărimi, dureri de cap și chiar cearcăne. chiar dacă nu este o afecțiune gravă, disconfortul resimțit în acest caz este destul de mare, această afecțiune creând, printre altele, probleme de respirație.

Se pare că fotbalistul s-a confruntat în trecut, pe teren, cu probleme din cauza acestei afecțiuni. Tratamentele pot diminua afecțiunea, dar nu o elimină, iar rinita alergică poate dura chiar și luni întregi, în funcție de alergenii la care sunt supuși cei bolnavi. Vara, de exemplu, persoanele care sunt alergice la ambrozie au mult de suferit.

Beckham suferă și de tulburare obsesiv-compulsivă

În urmă cu niște ani, David Beckham a recunoscut că are și alt gen de probleme de sănătate – și anume, unele de natură psihică. Este vorba despre tulburarea obsesiv-compulsivă, afecțiune despre care a vorbit pentru prima oară în 2007.

Tulburarea obsesiv-compulsivă este o anxietate caracterizată de gânduri obsesive incontrolabile care obligă persoană afectată să dea curs unor comportamente ritualice, repetate, pentru a obține o stare de bine. Paradoxal, cei care suferă de această afecțiune conștientizează prezența comportamentelor repetitive iraționale și tulburările de anxietate asociate, însă nu sunt capabile să se elibereze de acesta.

„Daca am 11 sticle în frigider, arunc una ca să am 10, iar apoi le așez în ordine, câte două pe fiecare linie”, povestea David Beckham la vremea aceea.  

Fotbalistul a dezvăluit că tulburarea de care suferă a avansat, iar atunci când ajunge într-un hotel simte nevoia obsesivă de a scoate toate prosoapele, hainele și alte obiecte și de a le așeza în ordine pe rafturi, deoarece nu suportă dezordinea.

„Acasă am trei frigidere, unul pentru mâncare generală, altul pentru salată și altul pentru băuturi. În ultimul, totul trebuie să fie simetric, dacă e vreo sticlă în plus o arunc”, a mai spus Beckham.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter