Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la dineul de gală de la Palatul Regal din Madrid. Ținuta a atras toate privirile 

Publicat pe

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la dineul de gală de la Palatul Regal din Madrid. Marți, 28 iunie, liderii de stat au luat parte, alături de soțiile lor, la evenimentul care a precedat Summitul NATO de miercuri. Prima Doamnă a României a purtat o rochie cu care a atras toate privirile, în timp ce majoritatea invitaților au avut o ținută sobră.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Președintele țării Klaus Iohannis a fost însoțit de soția sa, Carmen, la la dineul de gală de la Palatul Regal din Madrid. Evenimentul a avut loc marți, 28 iunie, înaintea Summitului NATO, la care vor lua parte toți liderii de stat și de guvern, membri NATO și parteneri. Dineul de gală a fost oferit de Regele Felipe al VI-lea şi Regina Letizia în onoarea lor.

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la dineul de gală de la Palatul Regal din Madrid. Ținuta a atras toate privirile Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la dineul de gală de la Palatul Regal din Madrid. Ținuta a atras toate privirile 

Miercuri, 29 iunie, are loc Summitul NATO, la care vor lua parte toți liderii de stat și de guvern, membri NATO sau parteneri. Una dintre temele de discuție va fi despre războiul de agresiune al Rusiei împotriva Ucrainei, consecințele sale și oferirea continuă de ajutor și sprijin pentru Ucraina.

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la balul de absolvire al elevilor săi.Prima Doamnă a purtat un accesoriu neașteptat

Citește și: Designerul Andreea Tincu, dezvăluiri despre ținutele create pentru Carmen Iohannis:”Ea le poartă și apoi…”

Citește și: Cum s-au cunoscut Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel:„Practic, eu am făcut primul pas. Am riscat tot pentru el' / EXCLUSIV

Citește și: Fiul lui Elon Musk vrea să devină femeie.De ce a luat această decizie și ce nume va avea

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la dineul de gală de la Palatul Regal din Madrid

Marți seară, 28 iunie, a avut loc dineul de gală de la Palatul Regal din Madrid, oferit de Regele Felipe al VI-lea şi Regina Letizia în onoarea tuturor șefilor de stat și de guvern, care vor lua parte miercuri la Summitul NATO, unde vor discuta cele mai actuale subiecte din agenda publică. Președintele României a fost însoțit de soția sa, Carmen, care a atras toate privirile. În timp ce majoritatea invitaților au purtat o ținută sobră, în nuanță de negru, Prima Doamnă a României a avut o rochie spectaculoasă, de culoare roz, cu mâneci transparente și diverse brodeuri. Coafura a fost una simplă, părul prins într-un coc lejer, ținuta fiind accesorizată și cu bijuterii fine, care nu ies foarte mult în evidență. Nici alte soții de președinți nu au fost mai prejos și s-au îmbrăcat în ținute spectaculoase, fiind o pată de culoare într-un decor clasic. Soția lui Joe Biden a purtat un costum alb, la care a accesorizat o pereche de sandale și diverse bijuterii, în timp ce soția lui Emmanuel Macron a avut o rochie turcoaz și o poșetă neagră.

„La dineul de gală găzduit de Majestățile Lor Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia cu prilejul Summitului NATO care începe mâine la Madrid', a postat Klaus Iohannis pagina sa de Facebook.

Ce ținută a purtat Carmen Iohannis la balul de absolvire al elevilor ei

Carmen Iohannis, dirigintă la clasa a XII-a E a Liceului „Gheorghe Lazăr' din Sibiu, le-a fost alături elevilor la balul de absolvire, fiind totodată mândră că au trecut, cu bine, de emoțiile examenelor de la Bacalaureat. Așa cum ne-a obișnuit, Carmen Iohannis a optat pentru o rochie tinerească, fără mâneci, de culoare bleu cu prin floral colorat și scurtă până la genunchi, la care a accesorizat o pereche de saldale de culoare roz prăfuit.

Paradoxal, Prima Doamnă a fost și singura din grup care a optat pentru o rochie scurtă, fostele ei eleve păstrând dress code-ul tipic evenimentului. Tinerele au îmbrăcat rochii lungi, din satin, voal sau tafta, în culori variate, în timp ce băieții s-au îmbrăcat la costum, cu papion sau cravată.

Sursă foto: Facebook, Hepta

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter