Designerul Andreea Tincu, dezvăluiri despre ținutele create pentru Carmen Iohannis: "Ea le poartă și apoi..."

Publicat pe

În spatele ținutelor purtate de Carmen Iohannis se află Andreea Tincu, designerul colaborând cu Prima Doamnă încă din anul 2015. Iată ce dezvăluiri face aceasta despre relația cu Carmen Iohannis și cum a ajuns să-i creeze ținute.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Carmen Iohannis este prima soție de șef de stat român, de după 1990, ale cărei ținute au fost îndelung comentate, însă puțini știu că, în spatele alegerilor mai mult sau mai puțin îndrăznețe sau apreciate ale Primei Doamne se află designerul Andreea Tincu. Iată cum a ajuns designerul să colaboreze cu Carmen Iohannis.

Designerul Andreea Tincu, în spatele ținutelor purtate de Carmen Iohannis

Fiecare ținută purtată de Carmen Iohannis de-a lungul timpului a suscitat un interes imens, fie că era vorba despre ieșiri oficiale, de evenimente de protcocol la nivel înalt, fie de ținutele purtate în vacanță sau în prima zi de școală. De la outfit la coafură, nimic nu a rămas nedezbătut. Nu o dată s-a scris despre cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în prima zi de școală, ce a purtat la slujba de Înviere, la Recepția oferită de Regina Elisabeta a II-a, ori la cea organizată de Donald Trump. Evident, nici gafele vestimentare ale Primei Doamne nu au rămas netaxate, ochelarii de soare roz pe care i-a purtat la 161 de ani de la Unirea Principatelor împărțind opinia publică în două…

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la recepția oferită de Regina Elisabeta a II-a. Ținuta soției președintelui a atras toate privirile

Citește și: Primele imagini cu Războinicii de la Survivor România 2022. Două nume apar pe listă

Citește și: Xonia, apariție de senzație, după izolare!A slăbit foarte mult și afișat o siluetă de invidiat

Citește și: Fiul lui Victor Socaciu a dezvăluit ce a vorbit ultima dată cu tatăl lui: „Mi-a zis că nu e nimic grav”

În spatele alegerilor vestimentare făcute de Prima Doamnă se află, de șase ani încoace și designerul Andreea Tincu, aceasta mărturisind, într-un interviu pentru forbes.ro cum a ajuns să colaboreze cu soția președintelui.

„Este mai simplu decât și-au imaginat mulți, inclusiv apropiați de-ai mei. Am trimis un e-mail de pe site-ul oficial, cu portofoliu anexat, și am întrebat dacă Prima Doamnă este interesată de o colaborare cu un designer român cu experiență. Asta a fost tot. Cred că Primei Doamne i-au plăcut colecțiile mele', a povestit Andreea Tincu.

Un alt detaliu interesant este faptul că Prima Doamnă nu plătește ținutele pe care le poartă și că le înapoiază.

„Ea poartă ținutele respective și apoi le înapoiază. Pentru mine este o onoare că m-a ales să fiu designerul ei – și reclama este, bineînțeles, benefică', a mai spus Andreea Tincu pentru sursa citată.

„Poartă cu plăcere ceea ce i se potrivește”

Prima colaborare a designerului cu Prima Doamnă a avut loc în anul 2015, când i-a creat ținuta pentru o vizită oficială în Austria, apoi au urmat evenimente în America, Japonia, Italia, dar și în România. Cu ceva timp în urmă, designerul Andreea Tincu mărturisea că se simte onorată de colaborarea cu Carmen Iohannis și de faptul că aceasta îi poartă creațiile.

„Este o colaborare frumoasă și mă bucur că soția Președintelui României poartă design românesc. Este o onoare și o recunoaștere frumoasă a calității creației noastre românești', a declarat ea pentru elle.ro.

Andreea Tincu a dezvăluit și că „Prima Doamnă este o persoană care are încredere în designer și poartă cu plăcere ceea ce i se potrivește. Implicarea este ca la orice creație vestimentară, pe care o va purta cineva. Mă refer la nivelul de consulting general – culori, linii, forme, cu respectarea totală a libertății de creație.'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter