Fiul lui Victor Socaciu a dezvăluit ce a vorbit ultima dată cu tatăl lui: "Mi-a zis că nu e nimic grav"

Publicat pe

Fiul lui Victor Socaciu este devastat de pierderea tatălui său, mai ales că în ultima discuție pe care a avut-o cu acesta, artistul l-a asigurat că nu are probleme foarte grave. Victoraș Socaciu a dezvăluit că ultima dată a vorbit cu tatăl lui acum trei săptămâni și era convins că se va face bine.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Victoraș Socaciu a mărturisit la Antena Stars, dărâmat de moartea tatălui său, că ultima oară când l-a văzut a fost în urmă cu două luni. El a precizat că s-au întâlnit la casa lui de la Cornu, județul Prahova, și de atunci și-a dat seama că nu va mai avea mult de trăit din cauza problemelor de sănătate.

Fiul lui Victor Socaciu a dezvăluit ce a vorbit ultima dată cu tatăl lui: "Mi-a zis că nu e nimic grav"Fiul lui Victor Socaciu a dezvăluit ce a vorbit ultima dată cu tatăl lui: "Mi-a zis că nu e nimic grav"

'Ultima oară m-am văzut cu el acum două luni la casa lui de la Cornu, slăbise 20 și ceva de kilograme.

De atunci m-a lovit un gând, m-a lovit viața din plin, am realizat că trebuie să trăiesc cu gândul că trebuie să se ducă.

Având așa starea de sănătate foarte rea, până în ultimul moment a cântat, a compus, a făcut ce a iubit', a spus el.

În urmă cu trei săptămâni fiul său a vorbit pentru ultima dată cu tatăl la telefon, iar atunci Victor Socaciu se afla internat în spital. Cântărețul i-a spus fiului lui că nu are nimic grav și că așteaptă să fie externat, deoarece va avea un concert în afara Capitalei.

Ultima oară când am vorbit cu tata a fost acum trei săptămâni, l-am sunat într-o seară și a zis că e în spital și că are o procedură la plâmâni și că nu e nimic grav.

Mi-a zis că o să se ducă la concert, că avea un concert pe 3 decembrie', a mai spus fiul lui Victor Socaciu.

Citește și: Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Victor Socaciu, depus la Palatul Parlamentului.Va fi înmormântat mâine, în Prahova

Citește și: Care a fost cauza morții lui Victor Socaciu. Soția susține că a luat și o bacterie din spital:„A făcut…’

Fiul lui Victor Socaciu a dezvăluit ce a vorbit ultima dată cu tatăl lui

Fiul lui Victor Soaciu spune că are foarte multe amintiri alături de tatăl său și nu știe care e cea mai frumoasă, deoarece fiecare a fost deosebită.

'Victor Socaciu, tatăl meu și tatăl nostru, a fost exact așa cum a vrut, a trăit așa cum a vrut, a trăit viața din plin. Are trei copii, a fost foarte mândru de toți trei, sunt sigur că s-a dus împăcat.

Am foarte multe amintiri cu el de pe la concertele lui, de prin vacanțe. Am știut de când a suferit de COVID, a rămas cu sechele, de atunci starea lui de sănătate s-a dus în jos', a mai spus Victoraș Socaciu.

Care a fost ultima dorință a lui Victor Socaciu

La scurt timp după ce Victor Socaciu s-a stins din viață, fosta lui soție, Marina Almășan, a dezvăluit care a fost ultima lui dorință. Potrivit spuselor vedetei de televiziune, artistul spunea mereu că vrea să fie înmormântat la Cornu.

Prezentatoarea TV crede că fiicele lui îi vor respecta dorința. Totodată, ea a precizat că deocamdată nu știe dacă va fi prezentă la înmormântare.

Îmi pare foarte rău. Familia lui se va ocupa de tot. Știu că voia să fie înmormântat la Cornu, cu siguranță fiicele lui îi vor respecta dorința. Mă așteptam să nu îi fie bine pentru că nu avea grijă de sănătatea lui, îl vedeam tot timpul la spectacole, deși el avea nevoie foarte mare de rapaus. Cumva, era normal, fiind căsătorit cu o impresară.

De dinaintea transplantului au început problemele. Transplantul a fost șansa la o viață normală, altfel fără el ar fi fost condamnat la o viață de chin, cu dializă de 3 ori pe zi. Nu știu cum s-a mai descurcat și câtă grijă a avut de el după ce ne-am despărțit. Îl voi susține pe Victor Jr. Nu știu dacă eu voi fi prezentă la înmormântare, însă Victor va fi cu siguranță, a mărturisit Marina Almășan pentru click.ro.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter