Fiul lui Elon Musk vrea să devină femeie. De ce a luat această decizie și ce nume va avea

Publicat pe

Fiul lui Elon Musk vrea să devină femeie! Este vorba despre Xavier Musk, unul dintre fiii multi-miliardarului Elon Musk, care a introdus o acțiune în instanță prin care solicită să-și schimbe legal sexul, din bărbat în femeie, și să renunțe la numele de familie. Ce nume vrea să-și ia fiul lui Elon Musk.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În vârstă de 18 ani, fiul lui Elon Musk a depus actele în Santa Monica, statul american California, pe 18 aprilie. Tânărul este decis să-și trăiască restul vieții drept femeie și să poarte un alt nume, pentru a rupe total legatura de tatăl său celebru, unul dintre cei mai bogați oameni ai planetei.

Fiul lui Elon Musk vrea să devină femeie. De ce a luat această decizie și ce nume va aveaFiul lui Elon Musk vrea să devină femeie. De ce a luat această decizie și ce nume va avea

Fiul lui Elon Musk vrea să devină femeie

„Nu mai locuiesc cu tatăl meu biologic și nu vreau să fiu legat de tatăl meu biologic în niciun fel, sub nicio formă”, precizează Xavier Musk în documentele depuse în instanță pe 18 aprilie.

El intenționează să-și schimbe numele în Vivian Jenna Wilson.

Tânărul transgender a explicat că doresc să ia numele de familie al mamei.

Petentul nu indicat dacă primește sprijin financiar de la tatăl său, a cărui avere de 214 miliarde de dolari îl face cel mai bogat om din lume.

Musk a fost căsătorit cu mama lui Vivian, scriitoarea canadiană Justine Wilson, din 2000 până în 2008.

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, întâlnire de gradul zero într-un restaurant din Capitală:'A plecat când m-a văzut'

Citește și: Andreea Ibacka, replică neașteptată pentru Adela Popescu în direct, la TV, pe motiv că n-a fost invitată la botez:'Să dăm cărțile pe față…'

Xavier Musk este unul dintre cei șase băieți concepuți de miliardar cu o scriitoare canadiană

Primul lor fiu, Nevada, s-a născut în 2002 și a decedat ca urmare a sindromului morții subite a sugarului (SIDS) la vârsta 10 săptămâni.

Perechea a conceput alți cinci băieți: gemenii Xavier și Griffin și tripleții Damian, Kai și Saxon, acum în vârstă de 16 ani, potrivit antena3.ro.

Musk și Wilson au custodia comună asupra celor cinci copii.

În plus, multi-miliardarul a conceput alți doi copii cu interpreta canadiană Grimes.

Nu este clar ce se află în spatele deciziei lui Xavier Musk de a rupe complet legăturile cu tatăl său într-un mod care a devenit public. 

Elon Musk nu a comentat încă decizia fiului său și nu este clar dacă era la curent cu planul lui Xavier înainte de depunerea actelor în instanță.

Elon Musk a fost catalogat drept anti-gay

Publicația britanică Daily Mail notează că fondatorul Tesla și SpaceX a fost catalogat anti-gay în mai multe rânduri.

El s-a declarat susținător al guvernatorului de Florida, Ron DeSantis, blamat de comunitatea LGBTQ pentru proiectul de lege care împiedică discuțiile despre identitatea de gen și homosexualitate în sălile de clasă.

În aprilie, când a explodat știrea privind intenția lui Musk de a achiziționa Twitter, unii angajați ai acestei din urmă companii și-au exprimat îngrijorarea că profilul anti-LGBTQ al miliardarului ar putea determina potențiali candidați să evite Twitter.

La rândul său, Musk susține public că este în totalitate în favoarea drepturilor comunității LGBT și indică, în sprijinul acestei afirmații faptul că Tesla, compania sa, este prezentă constant în topul celor mai bune locuri de muncă pentru persoanele aparținând minorităților sexuale. 

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter