De ce a divorțat Adela Pârvu, fostul arhitect de la Visuri la Cheie. A fost căsătorită 24 de ani

Publicat pe

De ce a divorțat Adela Pârvu, fostul arhitect de la Visuri la Cheie. După mai bine de două decenii, fostul arhitect de la Visuri la Cheie a divorțat de soțul ei. Recent, invitată în platoul emisiunii „La Măruță', difuzată pe ProTV, Adela Pârvu a explicat motivele care au stat la baza rupturii dintre cei doi. Mai mult, Adela Pârvu se simte extrem de fericită în acest moment și consideră că a fost o alegere potrivită.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce a divorțat Adela Pârvu, fostul arhitect de la Visuri la Cheie. După o relație care a durat mai bine de 24 de ani, Adela Pârvu a decis să pună punct căsniciei. Aceasta a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a explicat motivele pentru care s-a ajuns la această măsură. Ea a povestit stările prin care a trecut de-a lungul anilor petrecuți cu fostul soț, dar și cum a reușit să depășească momentele dificile.

De ce a divorțat Adela Pârvu, fostul arhitect de la Visuri la Cheie. A fost căsătorită 24 de aniDe ce a divorțat Adela Pârvu, fostul arhitect de la Visuri la Cheie. A fost căsătorită 24 de ani

Adela Pârvu le-a povestit telespectatorilor motivele care au stat la baza non-compatibilității dintre ea și fostul soț. Aceasta consideră că a fost cea mai corectă decizie pentru sufletul său.

Citește și: Demisie-bombă la VISURI LA CHEIE:Adela Pârvu renunță la emisiune după cinci ani / Cine a mai rămas în echipă

Citește și: Adela Pârvu ne spune cum să ne decoram casa de Sărbători

Citește și: Ce a făcut Laurențiu Reghecampf după ce Anamaria Prodan a vorbit la TV despre divorțul lor

Citește și: Ioana Năstase, mesaj cu totul neașteptat în miez de noapte:„Răbdarea mea a luat sfârșit!'

De ce a divorțat Adela Pârvu, fostul arhitect de la Visuri la Cheie

De ce a divorțat Adela Pârvu, fostul arhitect de la Visuri la Cheie. Femeia a povestit în cadrul interviului acordat lui Cătălin Măruță că nu se mai simțea fericită în relația pe care o avea. Mai mult, aceasta a subliniat faptul că diferența de vâstă dintre cei doi era de 24 de ani, lucru care le cauza probleme.

„Ce exemplu dăm copiilor?! Mai bine doi părinți fericiți decât doi părinți nefericiți. Era o diferență de 24 de ani între noi. Suntem datori să ne trăim viața din plin. Profesional, am reușit să fac lucruri frumoase, dar personal am nevoie de afectivitate.', a spus aceasta.

„Copiii se așteptau să divorțăm'

Adela a declarat faptul că divorțul nu a fost șocant pentru copiii săi. Se pare că aceștia se așteptau ca părinții lor să divorțeze. Motivul ar putea fi nefericirea celor doi foști soți.

Copiii se așteptau ca noi să divorțăm, au 21 de ani, au înțeles, noi avem un dialog foarte deschis, suntem oameni, ne asumam, ei au înțeles. Pentru ei contează să își vadă părinții fericiți.', a mai spus ea.

Adela Pârvu: „Am apelat la terapie de psihanaliză'

Adela a povestit inclusiv faptul că a fost nevoită să apeleze la terapie de psihanaliză. Ea recunoaște faptul că această alegere făcută a ajutat-o enorm și că se bucură de lucrurile pe care le-a înțeles în urma ședințelor.

Inițial, m-am gândit că poate e un eșec, dar apoi am vrut să înțeleg ce s-a întâmplat și am apelat la terapie de psihanaliză. Am vrut să înțeleg de ce nu am avut o viață personală frumoasă. Psihanaliza m-a ajutat foarte mult, am înțeles cum funcționam ca un copil și cum repetam același comportament ca adult', a spus Adela Pârvu în emisiune.

Sursă foto: Facebook

 
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă