De ce a părăsit Robert Dobre emisiunea Casa iubirii: „Probabil, sătul de atâtea…”

Publicat pe

De ce a părăsit, de fapt, Robert Dobre emisiunea Casa iubirii. Tânărul a fost unul dintre concurenții care și-au dorit să-și găsească jumătatea în cadrul emisiunii de matrimoniale de la Kanal D, moderată de Andreea Mantea. Robert Andrei de la Casa iubirii a fost descalificat și a făcut, recent, declarații despre adevăratul motiv pentru care a părăsit competiția.  

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În total, șapte băieți și șapte fete au venit, la început, în Casa iubirii, cel mai recent reality-show matrimonial, de la Kanal D. Printre participanții care și-au dorit să-și găsească sufletul pereche și, ulterior, să formeze o familie, se numără și Robert Andrei Dobre, un tânăr antreprenor. 

De ce a părăsit Robert Dobre emisiunea Casa iubirii: „Probabil, sătul de atâtea…'De ce a părăsit Robert Dobre emisiunea Casa iubirii: „Probabil, sătul de atâtea…'

Robert Andrei Dobre are 34 de ani și locuiește în București. Tânărul este cel mai mare dintre colegii lui și s-a prezentat ca fiind un bărbat grijuliu, sincer și fidel. Un defect ar fi acela că este impulsiv. 

Citește și: Cine este Robert Andrei Dobre de la Casa Iubirii.E antreprenor

Citește și: Bianca de la Casa iubirii a fost eliminată.Cine e noua concurentă a show-ului de la Kanal D

Citește și: Fiica cea mică a lui Gabi Luncă, în depresie la un an de la moartea artistei:„Sunt în continuare pe tratament'

Citește și: Cât de gelos este Emmanuel Macron în relația cu soția lui:”Se teme că cineva ar putea să i-o fure…”

De ce a părăsit, de fapt, Robert Dobre emisiunea Casa iubirii

Robert Andrei Dobre s-a înscris la emisiunea Casa iubirii, de la Kanal D, pentru a-și găsi jumătatea. Un scop ar fi fost acela să-și întâlnească femeia visurilor lui, cu care să se căsătorească. Tânărul consideră că știe să respecte o femeie și este partenerul perfect de cursă lungă. Din păcate, Robert a fost eliminat din emisiunea de dating, fără să-și împlinească marele vis. 

Robert Andrei a fost descalificat de la Casa Iubirii. Anunțul a fost făcut de Andreea Mantea într-una dintre edițiile recente ale show-ului. În cadrul emisiunii Culisele Iubirii, moderată de Bianca Comănici, Robert a făcut declarații despre eliminarea sa din emisiune. Tânărul a mărturisit că și-a dorit să plece acasă din cauza conflictelor și discuțiilor care aveau loc în casă.

„Am luat o decizie la nervi, nu zic că nu-mi pare rău, probabil încărcat de prea mult stres, certurile pe care le-am avut în emisiune cu unul dintre concurenți. Probabil sătul de aceste conflicte mi-au adus această decizie de a prefera să nu mai continui. (…) Probabil sătul de atâtea discuții întruna, frustrări, am preferat să nu mai continui', a declarat Robert Andrei pentru Wownews.

Fostul concurent susține că a simțit foarte multă invidie din partea unor concurenți: „am simțit foarte multă invidie, cred că toți am văzut asta de acasă, invidia a fost foarte mare la adresa mea', a mai continuat Robert Dobre.

Cine este și cu ce se ocupă Robert Andrei, fost concurent Casa iubirii 

Andrei Robert Dobre locuiește în București și este antreprenor. Când a venit la emisiune, acesta a susținut că are gânduri serioase cu aleasa inimii lui. 

„Cu siguranță vreau să plec de aici într-o relație', i-a spus el Andreei Mantea, la început.

Una dintre cele mai mari calități ale lui Robert Andrei Dobre este că nu are măsură atunci când iubește. Nu-i plac relațiile de scurtă durată. După ultima sa experiență romantică eșuată, tânărul antreprenor își dorește o fată care să-i ofere stabilitate. Totuși, un defect ar fi felul lui impulsiv. 

„Sunt un pic impulsiv, cam grăbit, dar în același timp am o inimă mare. Mi s-a reproșat că sunt impulsiv, doar atât. Sunt all-in în ceea ce înseamnă o relație, sunt foarte romantic, romantic la extrem’, a mai spus Robert Andrei Dobre. 

Întrebat care a fost cel mai romantic gest pe care l-a făcut pentru o fată, Robert a menționat despre o cerere în căsătorie. Din păcate, spune el, nu a fost să fie. Chiar dacă, în trecut, a avut mai multe experiențe romantice, nu a reușit să-și găsească o parteneră potrivită și pentru el. 

Sursă foto: arhivă, captură YouTube

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter