De ce a vrut Monica Bîrlădeanu să se retragă din showbiz: "Treceam printr-o despărțire și..."

Publicat pe

La 43 de ani, Monica Bîrlădeanu este o actriță de succes atât pe plan național, cât și internațional, însă a fost o vreme când și-a dorit să se retragă din lumina reflectoarelor. Iată ce a determinat-o să ia o decizie atît de radicală, cu 9 ani în urmă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Monica Bârlădeanu este una dintre cele mai frumoase și sexy actrițe din showbizul autohton. În pofida acestui fapt, nici ea nu a fost ocolită de dezamăgirile în dragoste. Recent, ea a povestit despre o perioadă neagră din viața ei, când a ales să se retragă din showbiz din cauza unei decepții amoroase.

De ce a vrut Monica Bîrlădeanu să se retragă din showbiz: "Treceam printr-o despărțire și..."De ce a vrut Monica Bîrlădeanu să se retragă din showbiz: "Treceam printr-o despărțire și..."

Monica Bîrlădeanu a vrut să se retragă din showbiz

Invitată în podcastul „Fain&Simplu' al lui Mihai Morar, Monica Bîrlădeanu a vorbit cu deschidere despre cariera ei, dar și despre viața personală. Cu 9 ani în urmă, Monica Bîrlădeanu s-a despărțit de Bobby Păunescu, iar separarea a determinat-o să-și dorească să se îndepărteze de lumea showbizului. Ea a explicat și de ce a preferat să devină low-profile o vreme, mărturisind că, paradoxal, această perioadă nu i-a afectat notorietatea.

Citește și: Ce a convins-o pe Monica Bârlădeanu să plece de la ProTV la Antena 1: „Mi s-a părut absolut fabulos'

Citește și: „Mi-e rușine că sunt o…'. Prin ce a trecut Monica Bîrlădeanu înainte să ajungă celebră

Citește și: La ce tertip a apelat Monica Bârlădeanu, la 16 ani, pentru a se angaja ospătăriță: „Mi-am pus șosete în sutien și…”

Citește și: Cum se înțeleg Carmen de la Sălciua și saxofonistul Nelu Popa, după 14 ani de colaborare:„Ne-am văzut prima oară în restaurantul actualului ei iubit’

„În 2013 am vrut să plec din showbiz. Treceam printr-o despărțire și simțeam că nu vreau să împărtășesc cu nimeni prin ce trec. Și astăzi consider că, odată ce ai crăpat ușa dormitorului tău, a intrat toată lumea și nu mai iese de acolo niciodată. Toată lumea va avea o părere despre viața ta personală. (…)

M-am afundat în treabă, în Los Angeles, și am reușit să gestionez perioada. Dar pauza nu mi-a anulat notorietatea, deși vreo doi ani am stat sub radar, dar asta nu înseamnă că am dispărut', a mărturisit Monica Bîrlădeanu, pe YouTube.

A fost refuzată la rubrica Meteo din cauza unui „defect' fizic

Oricât de greu ar părea de crezut pentru cei care o cunosc din filme pe Monica Bârlădeanu, care, de-a lungul timpului a impresionat atât cu talentul actoricesc, cât și cu frumusețea ei specială, la începuturile carierei sale actrița s-a lovit de prejudecățile celor din jur…

La prima ei interacțiune cu televiziunea, Monica Bârlădeanu a avut parte de un refuz surprinzător, cu atât mai mult cu cât acesta nu ținea de calitățile ei profesionale, ci de cele… fizice.

„Am dat prima dată o probă pentru rubrica Meteo, la PRO TV, și am picat. Mi-au zis că televiziunea nu e pentru mine că am gura strâmbă! Atunci am primit un telefon de la Radu Moraru să dau o probă pentru o emisiune nouă la B1 TV, post care tocmai se lansa. Când am dat proba, eram praf. Nu știu nici acum cum de m-au vrut!', a mărturisit actrița.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter