De ce lipsește Calina Dumitrescu de la Bravo, ai stil! Celebrities? Nepoata lui Petre Roman părărește competiția?

Publicat pe

Calina Dumitrescu nu vrea să mai participe la Bravo, ai stil! Celebrities. După disputele cu Andreea Tonciu și Cătălin Botezatu, nepoata lui Petre Roman este marea absentă a ediției de vineri seara a show-ului de fashion.

De ce lipsește Calina Dumitrescu de la Bravo, ai stil! Celebrities? Nepoata lui Petre Roman părărește competiția?De ce lipsește Calina Dumitrescu de la Bravo, ai stil! Celebrities? Nepoata lui Petre Roman părărește competiția?
Citește și: Scandal la „Bravo, ai stil! Celebrities” între Calina Dumitrescu și Cătălin Botezatu: „Este pentru ultima dată când am venit la emisiune, serios!”

În schimb, Calina Dumitrescu este absența nemotivat din această ediție, în urma refuzului acesteia de a participa la filmările pentru ediția de vineri seară. Concurenta va suporta consecințele Regulamentului emisiunii, așa cum anunță Ilinca Vandici.


Calina Dumitrescu a început să plângă în emisiune și a declarat că este ultima oară când vine. Ea a spus că Andreea Tonciu și Cătălin Botezatu i-au spus că nu are ce căuta în această emisiune, așa că a răbufnit și a promis că nu mai vine.

Citește și: Cătălin Botezatu, enervat de Calina Dumitrescu la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Mi se pare ca pentru vârsta ta ești cam obraznică! Trezește-te!”


Raluca Bădulescu a încercat să o calmeze, însă fără succes.


‘Măi, iubire, eu pot să-ți spun ‘mamă‘, pentru că am un băiat de 17 ani și ești apropiat de vârstă cu el. Ascultă-ne o secundă, Cătălin nu a țipat la tine. Pur și simplu ai indus telespectatorilor și aici în platou anumite chestiuni care nu-și au locul’, i-a spus jurata.

Citește și: Cine este Calina Dumitrescu, concurentă Bravo, ai stil! Celebrities'. Nepoata Oanei Roman vrea să demontreze tuturor că este o luptătoare


Și Calina Dumitrescu lipsește în această ediție. Nici ea nu va fi alături de noi, în show-ul din această seară. Seară trecută a avut loc o dispută în care Calina a fost implicată. În urmă acesteia, concurență a refuzat participarea la emisiunea din această seară. Conform Regulamentului, suntem nevoiți să va anunțăm că se va trece la aplicarea procedurilor!', continuă Ilinca Vandici.

Citește și: Calina de la Bravo, ai stil! Celebrities', de la copilul-problemă la fiica topMODEL a Catincăi Roman. Acum se înțeleg perfect, dar în trecut…

Care sunt consecințele refuzului Călinei Dumitrescu de a participa în ediția din această seară și ce vor avea de spus jurații în cazul acestei situații plină de neprevăzut veți putea află urmărind show-ul Bravo, ai stil! Celebrities' din această seară, difuzat de la ora 22:00, la Kanal D!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter