De ce lipsește Gina Chirilă de la Bravo, ai stil! Celebrities

Publicat pe

Ediția de vineri seara a show-ului Bravo, ai stil! Celebrities le va avea în platou doar pe șapte dintre concurente.

De ce lipsește Gina Chirilă de la Bravo, ai stil! CelebritiesDe ce lipsește Gina Chirilă de la Bravo, ai stil! Celebrities

Calina Dumitrescu și Gina Chirilă nu vor fi prezente pe podium.

Citește și: Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au dezvăluit sexul primului lor copil. Vedeta este însărcinată în 4 luni și a avut mici probleme cu sarcina


Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului, lămurește situația, explicând motivele pentru care acestea nu se află în show.

Gina Chirilă, din păcate, nu va fi alături de noi. În ediția de joi aseară, această s-a simțit rău, drept urmare în ediția din această seară a primit bilet de voie, tocmai pentru a se odihni. Îi dorim multă sănătate și o așteptăm cu mare drag să ne revedem în ediția de sâmbătă seară', spune Ilinca Vandici.

Citește și: Andreea Tonciu, acuzații dure pentru Gina Chirilă la Bravo, ai stil! Celebrities: 'Genul ăsta de mironosițe mie nu îmi plac!'


În pauzele de la filmările pentru show-ul Bravo, ai stil! Celebrities', o armată' de camere de luat vederi se află pe urmele juraților, prezentatoarei, dar și concurentelor, pentru a surprinde, la cald, reacții și impresii ale acestora.

Citește și: Cum arată Gina Chirilă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” fără machiaj: „Este nevoie de persoane publice ca tine”


Într-o ediție trecută, Ilinca Vandici oprește filmările deoarece Gina acuză stări de rău. Imediat, concurenta, aflată în ultimul trimestru de sarcină, este condusă pe brațe, afară.


„Poate să iasă Gina din platou? Că i s-a făcut rău', anunță Ilinca în regie, în momentul în care se pune imediat stop filmărilor pentru a i se acorda tot ajutorul Ginei Chirilă.

Citește și: Cine este Gina Chirilă, de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'. Soția lui Bogdan Vlădău arată fabulos și este însărcinată în 4 luni


Gina mărturisește că emoțiile și oboseala și-au spus cuvântul și au copleșit-o. „Probabil s-a acumulat foarte multă energie, poate din cauza emoțiilor, dar acum sunt mai bine', spune Gina Chirilă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter