Cătălin Botezatu, enervat de Calina Dumitrescu la "Bravo, ai stil! Celebrities": "Mi se pare ca pentru vârsta ta ești cam obraznică! Trezește-te!"

Publicat pe

Cătălin Botezatu o pune la punct pe Calina Dumitrescu la „Bravo, ai stil! Celebrities”, după ce a fost deranjat de tonul folosit de concurentă în cadrul emisiunii.

Cătălin Botezatu, enervat de Calina Dumitrescu la "Bravo, ai stil! Celebrities": "Mi se pare ca pentru vârsta ta ești cam obraznică! Trezește-te!"Cătălin Botezatu, enervat de Calina Dumitrescu la "Bravo, ai stil! Celebrities": "Mi se pare ca pentru vârsta ta ești cam obraznică! Trezește-te!"

Ilinca Vandici a făcut un anunț neașteptat în ediția de miercuri a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”. Prezentatorea a precizat că, în momentul în care una dintre concurente părăsește competiția, se vor șterge toate steluțele din partea juratilor, acumulate până în momentul eliminarii, scrie wowbiz.ro.

Citește și: Calina de la Bravo, ai stil! Celebrities', de la copilul-problemă la fiica topMODEL a Catincăi Roman.Acum se înțeleg perfect, dar în trecut…

Cu alte cuvinte, concurentele sunt pe picior de egalitate după eliminarea Mariei Ilioiu. Călina Dumitrescu, vizibil afectată, și-a exprimat nemulțumirea că după resetarea 'scorului', ea se clasează pe ultimul loc. Spiritele s-au încins în platou nu numai între colege, ci și între concurentele „Bravo, ai stil! Celebrities” și jurați.

Citește și: Scandal monstru între Raluca Bădulescu și Deea Codrea, la Bravo,ai stil! Celebrities

Cătălin Botezatu s-a arătat deranjat de tonul folosit de Calina Dumitrescu de la „Bravo, ai stil! Celebrities” și a intervenit imediat:

Nu fi obraznică! (…) Mi se pare că pentru vârsta ta ești cam obraznicuță! Știai foarte bine în ce show te-ai înscris. (…) Calina, trezește-te!', a spus Cătălin Botazatiu, jurat la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Sursa foto: Instagram

Citește și: Maria Ilioiu a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities și răbufnește! S-a păruit cu Andreea Tonciu:„Această bătaie a fost filmată, dar nu vor da la TV'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter