De ce s-a temut Saveta Bogdan să meargă la înmormântarea Corneliei Catanga. "Dacă mergeam, ne hăituiau..."

Publicat pe

Cornelia Catanga a fost înmormântată sâmbătă, în condițiile impuse de pandemie, iar colega ei de breaslă Saveta Bogdan a mărturisit motivul pentru care s-a temut să participe la funeraliile artistei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

După ce, cu doar o zi în urmă, a încetat din viață în spital, în urma complicațiilor produse de COVID-19, Cornelia Catanga a avut parte de o înmormântare restrânsă, la care au participat doar 15 persoane. Regina muzicii lăutărești a fost condusă pe ultimul drum doar de familie și de câțiva apropiați, în condițiile impuse de coronavirus. Saveta Bogdan, dar și alte colege de breaslă de-ale reputatei artiste nu au putut participa, din păcate, la înmormântare.

De ce s-a temut Saveta Bogdan să meargă la înmormântarea Corneliei Catanga. "Dacă mergeam, ne hăituiau..."De ce s-a temut Saveta Bogdan să meargă la înmormântarea Corneliei Catanga. "Dacă mergeam, ne hăituiau..."

Saveta Bogdan s-a temut să vină la înmormântarea Corneliei Catanga

Cornelia Catanga a încetat din viață vineri, pe 26 martie, la Spitalul Universitar din Capitală, în urma unui stop cardio-respirator, după ce fusese infectată cu coronavirus. Înmormântarea a avut loc o zi mai târziu, însă din cauza restricțiilor în contextul pandemiei de coronavirus, artista nu a avut parte de funeraliile pe care le-ar fi meritat.

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan, pictorial de familie înainte de a deveni părinți a treia oară: „Știam de la început că nu va fi ușor”/ EXCLUSIV

Citește și: Maria Dragomiroiu, dezvăluiri dureroase despre Cornelia Catanga: „Ea nu avea din ce trăi de un an”

Citește și: Ce i-a spus Aurel Pădureanu Marei Bănică, după ce Cornelia Catanga a murit. „E o moarte în mizerie

Citește și: Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit! Gesturile care i-au dat de gol

La înmormântarea Corneliei Catanga au participat doar 15 persoane, membri ai familiei și apropiați, în ciuda apelului făcut de fiul artistei – „Fraților, veniți la înmormântarea mamei mele!” – pe conturile de socializare. Printre cei care nu au dat curs rugăminții se numără și Saveta Bogdan, colega de breaslă a Corneliei Catanga. Aceasta a mărturisit și motivul pentru care nu a venit să-și ia adio de la artistă.

Nimeni nu se gândea că o să o înmormânteze așa de repede. M-aș fi dus la înmormântare, dar, din cauza restricțiilor, nu am putut ajunge. Îmi pare tare rău, a fost un artist de calitate pentru țara noastră. Când urca pe scenă, toți ochii erau ațintiți spre ea, știa să facă show, chiar era o adevărată cântăreață. Dacă mergeam la cimitir, ne hăituiau gardienii, din cauză că acum înmormântările au loc în prezența unui număr mic de persoane. O să merg, zilele următoare, ca să îi aprind o lumânare și să îi duc o floare', a declarat Saveta Bogdan, în exclusivitate, pentru Playtech.

Aurel Pădureanu, dezamăgit de Gigi Becali

La scurt timp după moartea artistei, soțul ei, Aurel Pădureanu, a făcut un apel la Gigi Becali să îl ajute cu înmormântarea, deoarece, în ultima perioadă cei doi soți avuseseră o situație materială dificilă. De altfel, Pădureanu l-a rugat pe Gigi Becali, cu ceva vreme în urmă să-i ajute și cu casa, deoarece el și cornelia Catanga locuiau cu chirie într-o vilă, chirie pe care, se pare, nu o mai puteau susține.

La scurt timp după înmormântare, Aurel Pădureanu a mărturisit că a fost dezamăgit de Gigi Becali, deoarece latifundiarul din Pipera nu i-a ajutat cu înmormântarea soției sale, așa cum s-a lăudat.

‘I-am zis așa: ‘Gigi, te rog din suflet, ajută-mă, mă știi de atâta vreme, dă-mi și mie două cămăruțe, la o curte, le mai aranjez eu. Răspunsul lui m-a distrus: ‘N-am de unde, caută un cămin de nefamiliști, ceva, nici eu nu am bani!’. Cum să-mi spună așa ceva? Are atâția bani, are și el două fete, crede că fericirea lui va fi infinită? Se dădea om cu credință în Dumnezeu și acum râde de mine?‘ , a declarat Aurel Pădureanu, pentru Playtech.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter