De ce nu ar lupta Alex Velea pe front dacă România ar intra în război: „Ce îți oferă patria ție?”

Publicat pe

Alex Velea a spus de ce nu ar lupta pe front dacă România ar intra în război. Alex Velea este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de la noi din țară. Acesta a fost invitat de curând la podcastul lui Radu Țibulcă, unde a abordat mai multe subiecte. Printre acestea s-a numărat și războiul, iar artistul a afirmat că nu va lupta pe front dacă România se va implica în conflictul armat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alex Velea a dezvăluit de ce nu ar lupta pe front dacă România ar intra în război. Alex Velea este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din industria muzicală românească. Acesta nu doar că are o carieră de invidiat, ci și o relație superbă cu frumoasa Antonia, care i-a oferit trei copii minunați. Cu toate că întreaga sa viață este în România, acesta susține că nu va lupta pe front dacă conflictul armat dintre Rusia și Ucraina se va extinde. Iată ce a declarat artistul, în podcastul lui Radu Țibulcă!

De ce nu ar lupta Alex Velea pe front dacă România ar intra în război: „Ce îți oferă patria ție?'De ce nu ar lupta Alex Velea pe front dacă România ar intra în război: „Ce îți oferă patria ție?'

Artistul nu este singurul care ar refuza să se implice într-un conflict armat. Iată care sunt ceilalți bărbați ai showbiz-ului românesc care nu vor lupta pe front, în eventualitatea unui război.

Citește și: Antonia, declarație de dragoste pentru Alex Velea:Ești ca o poezie…

Citește și: Antonia, primele detalii despre nunta cu Alex Velea:„Vom face un…

Citește și: Delia, declarație de dragoste pentru soțul ei, Răzvan Munteanu

Citește și: Cum a reacționat Laura Cosoi, după ce a văzut o fotografie cu fiica Ginei Pistol și a lui Smiley.Gestul i-a uimit pe fani!

De ce nu ar lupta Alex Velea pe front dacă România ar intra în război

Alex Velea a explicat de ce nu ar lupta pe front dacă România ar intra în război. Acesta susține că țara sa nu i-a oferit niciun motiv pentru care să își dea viața. Mai mult decât atât, artistul este de părere că acest conflict armat a fost inițiat de către bătrâni, pentru ca tinerii să moară.

„Eu urăsc violența, urăsc războaiele. Pentru ce am lupta? Pentru ce am muri? Pentru patrie? Ce îți oferă patria ție? Nu aș vrea să mă duc la război, să fiu nevoit să mă duc la război. Sunt războaie făcute de bătrâni, în care mor tinerii', a spus el.

Dan Capatos nu va lupta în război

Dan Capatos este de aceeași părere cu Alex Velea. Acesta a declarat în emisiunea X-tra Night Show că nu s-ar implica în război, dacă România ar fi atacată. El susține că trebuie să își apere copiii și nevasta, dar nu țara.

„Ce a făcut țara asta pentru tine ca tu să lupți pentru ea? La o adică, dacă vine războiul peste noi, eu îmi iau nevasta, copilul și la revedere. Plecăm, fugim pe unde apucăm. Eu am datoria să-mi apăr copilul, nevasta, familia, părinții, dar nu țara! Asta să fie o lecție pentru politicienii care și-au bătut joc de țara asta în ultimii 20 de ani!', a declarat Dan Capatos în emisiunea sa.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter