De ce nu-l deranjează pe Ryan Reynolds scenele de sex în care joacă soția lui

Publicat pe

Ryan Reynolds și Blake Lively sunt tineri, frumoși și plini de succes, dar chiar scenele de sex fac parte din natura jobului, cu siguranță nu le e ușor să se vadă reciproc cu alți parteneri. Recent, Ryan a povestit cum e să fii căsătorit cu una dintre cele mai dezirabile femei de pe planetă și cum rezistă el să-și vadă soția sărutându-se cu alții.

 

Blake Lively (29 de ani), devenită celebră datorită personajului său Serena van der Woodsen, din bine-cunoscutul serial Gossip Girl, glumea recent cu privire la filmul Deadpool, în care a jucat Ryan (40 de ani) și pe care ea, vrând-nevrând, l-a urmărit în avion, în timpul unui zbor. Actrița a povestit că i s-a părut „o formă de tortură crudă și neobișnuită' să-și privească soțul jucând scenele acelea de sex extrem de hot alături de partenera sa din film. Deși e vorba despre o ficțiune (de două ori ficțiune, fiindcă filmul este S.F.), lui Blake nu i-a fost ușor, cu siguranță, să urmărească acele scene, chiar dacă, la rândul ei, i-a oferit lui Ryan surprize de acest gen, pentru că, evident, nici filmele în care joacă ea nu sunt lipsite de momente spicy.

 

 

 

Pe de altă parte, Ryan, când a fost întrebat, în cadrul unui interviu pe care l-a dat pentru Elle UK, dacă nu-l deranjează să-și vadă soția sărutată de un alt actor, a avut o abordare mult mai pragmatică, dar și plină de umor, replicând: „Nu mă deranjează atât de mult. Vreau să spun nu într-un mod groaznic. Ceea ce oamenii nu realizează e că acolo sunt 50 sau 60 de membri ai echipei de filmare, obosiți, înfometați și suprasolicitați, care stau chiar în fața lor. Dar în ceea ce privește Deadpool, îmi aduc aminte că filmam și mă gândeam: ‹‹Totuși, ăsta o să fie văzut în spătarul fiecărui scaun dintr-un avion››'. Într-adevăr, nu putem să-l contrazicem – e foarte greu să te faci că nu observi de la o asemenea distanță un film, chiar dacă îți închizi micul ecran de pe spătarul scaunului. Întotdeauna există cel puțin un coleg de călătorie dornic să vadă un film cu scene picante…

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter