De ce a purtat Sebastian Dobrincu aceleași haine la Imperiul Leilor: "Altă geacă nu mai ai?"

Publicat pe

De ce a purtat Sebastian Dobrincu aceleași haine la Imperiul Leilor. Sebastian Dobrincu, unul dintre investitorii de la Imperiul Leilor, sezonul 3, este urmărit de mii de internauți pe rețelele de socializare. Recent, tânărul afacerist a primit un mesaj din parte unui internaut. Acesta i-a atras atenția asupra faptului că a purtat aceleași haine în emisiune de la PRO TV. Sebastian a avut un răspuns surprinzător.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

De ce a purtat Sebastian Dobrincu aceleași haine la Imperiul Leilor. Sebastian Dobrincu este milionar la 23 de ani și a fost investitor în emisiunea Imperiul Leilor, sezonul 3. Iubitul Ioanei Ignat a locuit în Los Angeles în ultimii ani, iar în ultima perioadă a stat mai mult în România. Astfel, Sebastian Dobrincu a decis să-și cumpere o casă de lux în București.

De ce a purtat Sebastian Dobrincu aceleași haine la Imperiul Leilor: "Altă geacă nu mai ai?"De ce a purtat Sebastian Dobrincu aceleași haine la Imperiul Leilor: "Altă geacă nu mai ai?"

Sebastian Dobrincu a avut parte de câteva remarci pe rețelele de socializare. Tânărul a postat o imagine din cadrul emisiunii Imperiul Leilor, iar unul dintre internauți i-a adresat o întrebare surprinzătoare. Mulți urmăritori de-ai afaceristului au fost curioși de ce acesta a purtat aceeași geacă în emisiune.

Citește și: Cum arată casa în care locuiește Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor:”Aici este camera de cinema”

Citește și: Sebastian Dobrincu, de la Imperiul Leilor, s-a luptat cu depresia:”Am slăbit 17 kg și am devenit bulimic”

Citește și: Cine este preotul Constantin Necula.Povestea emoţionantă a crucii pe care o poartă la piept

Citește și: Fostul soț al Oanei Cuzino este în comă, la spital.Ce i s-a întâmplat milionarului Yoav Stern

De ce a purtat Sebastian Dobrincu aceleași haine la Imperiul Leilor

Sebastian Dobrincu, investitorul de la Imperiul Leilor, sezonul 3, a avut parte de o situație neașteptată pe rețelele de socializare. Tânărul milionar a postat o imagine pe Instagram din cadrul emisiunii difuzată pe PRO TV, care tocmai s-a încheiat.

Milionarul a fost întrebat de către o urmăritoare de pe Facebook de ce a purtat aceeași geacă în emisiune. „Altă geacă nu mai ai?', a fost întrebarea pusă de aceasta. Răspunsul lui Sebastian Dobrincu a fost unul surprinzător. „Așa ne-au forțat, să purtăm aceleași haine. Dar le curățăm zilnic, să știi'. Atât Sebastian, cât și ceilalți investitori din show au purtat mereu aceleași ținute atunci când se filmează.

Sebastian Dobrincu și-a cumpărat casă în București

Sebastian Dobrincu, în vârstă de 23 de ani a devenit milionar. Acesta are o carieră de succes și o poveste de viață surprinzătoare. Muncește de la 11 ani, iar acum are o avere impresionantă, fiind unul dintre cei mai influenți tineri din România. În urmă cu câteva zile, afaceristul și-a cumpărat un apartament de lux în București, având în vedere că în ultima perioadă a petrecut mai mult timp în România. Sebastian Dobrincu nu a fost ajutat de nimeni, iar acum și-a cumpărat o casă de vis.

„Partea materială nu e atât de importantă, deși pentru asta muncim, că de aia ne sacrificăm timpul și energia, însă asta este dovada vie că poți face ceva din nimic. Poți avea ceva fără să primești totul de-a gata. N-am primit de la nimeni 1 leu, familie, părinți, străini… Pentru mulți îmi dau seama că este motivație și de aia mă bucur să împărtășesc un moment fericit. Cei care se frustrează mereu, găsesc scuze și găsesc argumente să-i tragă pe ceilalți în jos… nu știu cu ce îi ajută', a spus Sebastian Dobrincu pe Instagram.

Cât de bogat este Sebastian Dobrincu

Sebastian Dobrincu a acceptat imediat după ce a primit propunerea de a participa la Imperiul Leilor, sezonul 3. Are 23 de ani și a reușit să fie fondatorul a trei companii, iar una dintre ele este Storyheap.

Este vorba despre o platoformă de digital marketing. Când a împlinit 17 ani s-a mutat în SUA, acolo unde a evoluat, iar munca lui a fost apreciată chiar și de Mark Zuckenberg, fondatorul Facebook. Averea tânărului era estimată, anul trecut, la 2 milioane de dolari. Chiar și așa, Sebastian spune că nu s-a schimbat și nu dorește ca lumea să vadă doar acest lucru la el.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter