De ce s-au certat frații Lucian și Augustin Viziru: "M-a sunat de ziua mea, i-am răspuns, apoi ne-am certat din nou. Mie nu mi se pare normal..."

Publicat pe

Lucian Viziru s-a certat cu fratele său, Augustin. Lucian Viziu și fratele său, Augustin, au avut dintotdeauna o relație mai dificilă. Deși au colaborat împreună la telenovela de succes, „Regina”, cei doi au avut numeroase neînțelegeri în viața personală. Lucian Viziru a mărturisit că s-a certat recent cu fratele său mai mic. Fostul membru „Gaz pe foc” a spus și care a fost sursa disputelor cu Augustin, în ultima vreme.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Lucian Viziru s-a certat cu fratele său, Augustin. Lucian Viziru și fratele său mai mic, Augustin, nu se înțeleg mai deloc în ultima perioadă, mai ales că s-au certat foarte recent. Fostul membru „Gaz pe foc” a relatat că între ei a existat dintotdeauna o relație tensionată, care a pornit din copilărie. Lucian a recunoscut că îl bătea pe fratele lui mai mic, pe vremea când erau copii. Lucian Viziru a mărturisit că nu i-a plăcut deloc maniera în care fratele său a vorbit despre relația lor, când a fost invitat la podcastul lui Radu Țibulcă. Iată de ce s-au certat frații Viziru!

De ce s-au certat frații Lucian și Augustin Viziru: "M-a sunat de ziua mea, i-am răspuns, apoi ne-am certat din nou. Mie nu mi se pare normal..."De ce s-au certat frații Lucian și Augustin Viziru: "M-a sunat de ziua mea, i-am răspuns, apoi ne-am certat din nou. Mie nu mi se pare normal..."

De ce s-au certat frații Lucian și Augustin Viziru

Lucian Viziru a povestit recent, că neînțelegerile dintre el și fratele său, Augustin, au existat încă din perioada copilărie. Unul dintre motive ar fi faptul că Lucian Viziru îl bătea pe fratele său mai mic, atunci când erau mici. Lucian Viziru a explicat că a rămas foarte deranjat de afirmațiile făcute de Augustin, în podcastul lui Radu Țibulcă și a menționat că acesta a fost un nou motiv de ceartă între ei.

Citește și: Gabriela Spanic, „regina telenovelelor’, dezvăluiri șocante în podcastul lui Lucian Viziru:’Au încercat să ne omoare’

Citește și: Augustin Viziru, cu ochii în lacrimi în direct, la Vorbește Lumea.Care a fost cea mai mare dorință a tatălui lui: „Venea și mă salva'

Relația cu Augustin nu a fost una extraordinară pentru că nu am fost pe aceeași lungime de undă. Am avut și avem cercuri diferite de prieteni, iar până la 14 ani el a fost sacul meu de box, așa că înțeleg de ce nu mă iubește. Eu am simțit mereu o responsabilitate de frate mai mare, să-l ajut în viață și nu pe stradă la bătăi, că acolo se descurca mai bine decât mine.

Acum nu ne prea vorbim în urma declarațiilor pe care le-a făcut la podcastul respectiv. M-a sunat de ziua mea, i-am răspuns apoi ne-am certat din nou pentru că mie nu mi se pare normal să dai genul ăla de declarație„, a declarat Lucian Viziru, pentru Fanatik.ro.

Lucian Viziru, despre momentele plăcute alături de fratele său

Lucian Viziru a declarat că, deși îl iubește pe Augustin, nu se poate baza pe el, ca pe un frate. Fostul membru de la Gaz pe Foc și-a amintit, totuși, că una dintre cele mai plăcute amintiri despre relația cu fratele său, a fost din perioada filmărilor pentru telenovela Regina.

Citește și: „Cununia civilă ca să fie totul în regulă cu copilul. Să fie copilul pe numele lui”. Theo Rose a vorbit despre nunta cu Anghel Damian

Citește și: „Ori te întorci la mine, ori te împușc”. Adriana Bahmuțeanu, amenințată cu pistolul la cap, de primul soț / Vedeta încă poartă numele lui Cosmin Bahmuțean

Noi spuneam și încă spunem că ne iubim, dar când te referi la iubirea de frate te referi la faptul că te poți baza pe celălalt, eu așa văd lucrurile. Și la noi pot să spun că nu a fost de fiecare dată cazul. Una peste alta au fost momente când ne-am înțeles foarte bine, și asta s-a întâmplat când am lucrat împreună la ‘Regina.„, a mai adăugat Lucian Viziru pentru sursa citată.

Ce a declarat Augustin Viziru, la podcastul lui Radu Țibulcă

Augustin Viziru a mărturisit, la podcastul lui Radu Țibulcă, că nu reușește reușește să creeze o punte de comunicare între el și fratele său și că există mereu neințelegeri între ei.

„E o perioadă, cum au fost multe perioade între mine și Lucian, în care nu ne înțelegem foarte bine. Comunicăm destul de rar. Veșnica poveste a vieții noastre… Nu știu ce ne ține separați așa. Nu înțeleg. Nici mie nu îmi vine să trag către el, nici lui nu îi vine să tragă către mine. Când eu vorbesc despre familie, fratele meu este carne din carnea mea.

Eu cu el am crescut, cu el am mâncat din farfurie, cu el m-am jucat, cu el am riscat. Am făcut tot cu el! Faptul că ajungem pe rahaturi să nu mai vorbim sau să vorbim rar și să… e evident că și eu greșesc, și el. Dar nu pot să înțeleg ce poate să intervină între doi frați, că nu există… Nu ne certăm pe bani, nu ne certăm pe femei, nu ne certăm pe nimic. Adică nu… Și totuși nu reușim să dialogăm, să ajungem unul la celălalt, să ne înțelegem punctele de vedere', a declarat Augustin Viziru, în cadrul podcastului.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter