Actorii din Suleyman Magnificul au reacționat în urma celor două cutremure devastatoare din Turcia: "Le doresc mila lui Dumnezeu celor care și-au pierdut viața"

Publicat pe . Actualizat Marți, 07 februarie 2023, 15:13

Celebritățile din Turcia au reacționat în urma celor două cutremure devastatoare. Luni dimineața, un cutremur de 7,8 grade pe scara Richter s-a produs în sudul Turciei, în apropiere de orașul Gaziantep. De asemenea, la prânz, s-a produs un al doilea seism, de 7,5 grade pe scara Richter. Actorii care au jucat în serialele difuzate pe Kanal D au reacționat în urma tragediei care s-a abătut asupra Turciei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Două cutremure devastatoare s-au produs în Turcia, în cursul zilei de luni. Bilanțul morților în urma cutremurului din Turcia a depășit 1.900 și sunt mii de răniți. Celebritățile din Turcia care au cucerit publicul român datorită telenovelelor sau muzicii, au reacționat în mediul online în urma celor două seisme.

tarkan mesjatarkan mesja

Cântăreții Hadise, Tarkan și Sertab Erener, sunt câteva dintre celebritățile Turciei care au reacționat în urma dezastrului produs de cele două cutremure. De asemenea, actrițele care au devenit cunoscut și în România, din serialele „Suleyman magnificul', „Bahar: viață furată' sau „1001 de nopți' au postat mesaje pe rețelele de socializare.

Citește și: Imagini devastatoare după cutremurul de 7,8 grade din Turcia și Siria: „Nu am simțit în 40 de ani așa ceva”

Citește și:Familia Cristinei Almășan, lovită de cutremurul din Turcia. Vloggerița abia s-a întors de acolo: „Eram și cu fetița”

Citește și:Ce trebuie sa faci în caz de cutremur 

Citește șiCutremur de 7,8 grade pe scara Richter în Turcia și Siria. Peste 912 de persoane au murit

Actorii din Suleyman Magnificul au reacționat în urma celor două cutremure devastatoare din Turcia

Două cutremure devastatoare au zguduit Turcia luni, 6 februarie 2023. Mii de oameni au murit în urma cutremurelor de 7,8 și 7,5 grade pe scara Richter. Autoritățile cer ajutorul țărilor vecine pentru a căuta victimele de sub dărămături. Sute de case au fost distruse în urma seismelor. Celebritățile din Turcia care au devenit cunoscute și la noi în România, datorită muzicii sau telenovelor, au reacționat în mediul online, în urma cutremurelor.

Hadise, Tarkan și Sertab Erener au fost solidari cu victimele tragediei care s-a produs în Turcia. Artistul Tarkan a fost printre primele vedete care a reacționat după producerea primului cutremur.  „Le doresc mila lui Dumnezeu celor care și-au pierdut viața în cutremurul care a avut loc la Kahramanmaraș și a afectat întreaga regiune. Le doresc însănătoșire grabnică răniților', este mesajul transmis de Tarkan.

De asemenea, Hadise a postat și ea un mesaj pe Instagram. „Ne-am trezit într-o dimineață în care nu am vrut să ne trezim. Allah să ne binecuvânteze pe toți! Fă-te bine cât mai repede, Turcia!', a spus Hadise.

Berguzar Korel și Meryem Uzerli, mesaj de susținere pentru Turcia

Protagonista serialului  „1001 de nopți' Berguzar Korel a postat numeroase mesaje primite de la fanii său care îi cereau ajutorul. Una dintre fanele ei i-a spus că verișorul ei este prins în dărămături în orașele grav afectate de cutremure. „Doamna Berguzar, vă rog ajutați-ne! Vărul meu e prins în dărămăturile din bloc. Nu vine nimeni să ne ajute', i-a scris actriței.

De asemenea, actrița Özge Özpirinççi din serialul „Bahar: viață furată', le-a recomandat oamenilor să vorbească cu copii despre această situație și să nu îi sperie. „A explica un cutremur fără niciun fel de filtru nu îl face mai puternic pe copil. Este ca și cum ai încerca să pui acoperișul unei clădiri care nu are o fundație', este sfatul actriței.

Meryem Uzerli, actrița care a interpretat-o pe Hurem în Suleyman Magnificul, este devastată de tragedia din Turcia. Vedeta și-a exprimat tristețea pe Instagram. „Fă-te bine curând, Turcia!'. Actorul Burak Ozcivit este devastat și el de cutremurele din țara sa. „Dumnezeu să aibă milă de cetățenii noștri. Să aibă milă de cei care și-au pierdut viața în acest dezastru. Condoleanțe familiilor care i-au pierdut pe cei dragi. Vindecare grabnică răniților!'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton