De ce se ceartă Armin Nicoară și Claudia Puican, cu privire la nuntă: „El vrea...”

Publicat pe

Ce neînțelegeri există între Armin Nicoară și Claudia Puican, cu privire la nuntă. Armin Nicoară și Claudia Puican nu doar că împart scena, ci trăiesc și o poveste de dragoste de aproximativ 5 ani de zile. Aceștia au de gând chiar să se căsătorească, însă tot apar discuții cu privire la marele eveniment. Iată ce neînțelegeri există între ei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Armin Nicoară și Claudia Puican formează o echipă pe cinste! Aceștia apar împreună atât la evenimentele muzicale la care cântă, cât și în emisiunile TV. Mai mult decât atât, ei au o relație de 5 ani care funcționează perfect! Tinerii au decis să se căsătorească, însă au existat multe discuții controversate cu privire la acest subiect. Se pare că timpul reprezintă una dintre principalele probleme în relația acestora!

De ce se ceartă Armin Nicoară și Claudia Puican, cu privire la nuntă: „El vrea...'De ce se ceartă Armin Nicoară și Claudia Puican, cu privire la nuntă: „El vrea...'

Aceștia au vorbit, în cadrul unui interviu, despre motivele pentru care nu au făcut încă marea nuntă. Claudia Puican visează la un eveniment de zile mari!

Citește și: Zelenski, președintele Ucrainei, a transmis un nou mesaj în contextul războiului cu Rusia:„Își propune să ne distrugă țara, istoria și poporul’

Citește și: Betty Salam, despre relația cu tatăl ei, Florin Salam:'Ne pupăm pe gură și lumea ne judecă'

Citește și: Dana Chera și Petre Daea au mâncat greieri în direct, la Etno TV:'Nu știu dacă aveți încredere…'

Citește și: Vladimir Putin, decret pentru Rusia din 2 martie 2022.Ce li se interzice rușilor de azi

De ce se ceartă Armin Nicoară și Claudia Puican, cu privire la nuntă

Armin Nicoară și Claudia Puican își doresc să organizeze o nuntă ca în povești, însă mereu apar discuții cu privire la acest subiect. Blondina susține că abia așteaptă ca saxofonistul să îi devină soț cu acte în regulă și să aducă pe lume un copil. Aceasta a explicat de ce nu s-au căsătorit până în acest moment.

„Nu prea avem timp să ne facem planuri. Chiar stăteam zilele trecute și mă întrebam oare când o să ne facem și noi timp să facem o petrecere, o cununie, o nuntă. Armin își dorește să aibă foarte mulți invitați și asta nu se poate. Așteptăm asta deja de doi ani de zile. eu cred că dacă mă ascultă și o să aibă încredere în mine, o să facem cel mai probabil cu familia.', a declarat ea pentru WowBiz.

Pe de altă parte, Armin Nicoară a explicat că niciodată nu le permite timpul să se gândească serios la nuntă. El propune să își ia o săptămână liberă, în care să nu aibă evenimente, pentru a se ocupa de organizarea marelui eveniment.

„Noi suntem deja de 4-5 ani într-o relație și când a fost pandemia am zis că avem timp. Ne-am gândit să facem nunta, poate un copil, dacă ne ajută Dumnezeu, dar cum să facem? Eu nu vreau nuntă doar cu familia. Dar, trebuie odată să ne luăm inima în dinți și să facem, dar nu ne ajută timpul. Chiar vrem să facem nunta, trebuie făcut pasul ăsta odată și odată. Cred că într-o săptămână nu o să ne mai luăm evenimente și o să ne facem nunta e care ne-am dorit-o.', a spus artistul pentru sursa citată.

Artistul va avea un duel între generații cu tatăl său

Armin Nicoară nu are planuri mari doar din punct de vedere sentimental, ci și muzical. Acesta urmează să aibă un proiect cu totul inedit alături de tatăl său. Artistul a recunoscut că va iniția un duel între generații cu bărbatul care i-a dat viață.

Nu vreau să mă dau mare, dar la noi e o mică diferență dintre ce cântăm și trendingul de pe YouTube. Chiar dacă nu avem piese care să ajungă locul 1, noi cântăm o muzică comercială spre populară spre folclor și atunci, tineretul, copiii poate nu ascultă în totalitate acest gen. Dar, la evenimente, artiștii ajung să ne cânte melodiile.(…) Pe viitor, fiecare ne dorim să avem piese cât mai bune. Voi avea un proiect cu tatăl meu, cu care vreau să fac un duel, între generații. Adică generația mea contra generația lui. Duelul nu va fi pe ură, ci o întrecere între generații. Eu personal, mai vreau să mai scot câteva instrumentale, pentru că așa m-am făcut cunoscut.”, a mai spus el pentru sursa citată.

Armin Nicoară și Claudia Puican, despre cariera lor

Cei doi au recunoscut că își dedică foarte mult din timpul lor liber, carierei. Aceștia muncesc necondiționat și reușesc să aibă cele mai bune performanțe.

„Ne dedicăm în totalitate în ceea ce facem și la evenimente și la piesele pe care le facem în studio. Ne gândim în așa fel încât să fie pe placul publicului', a spus Claudia.

Și Armin Nicoară a explicat cât de multă muncă este în spatele unei piese de succes. El a explicat că muncește foarte mult și că totul este făcut pentru publicul său.

Multă lume poate mă condamnă. Zic domnule, dar ce le place oamenilor la ăsta?'. Dar atunci când te dedici pentru meseria ta și și acum, după mii de evenimente, cânt cu sufletul. Chit că sunt aceleași melodii, când văd că omul se simte bine, am momente în care îmi vine să plâng. Am avut un spectacol și am rămas cumva marcat și eu și formația că oamenii plângeau în fața noastră. O femeie chiar punea mâna pe mine și plângea.(…) E o vorbă că muzicantul și în război e muzicant. Nu te băga în prima linie, tu dai deșteptarea.”, a mai spus el pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter