Denny DeVito ajuns de nerecunoscut! Cum arată acum actorul ajuns la vârsta de 75 de ani

Publicat pe

Timpul și-a pus serios amprenta și asupra lui Denny DeVito! Faimosul actor de comedie e de nerecunoscut… Iată cum arată acum Denny DeVito!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Actor, regizor și producător de film, Denny DeVito este unul dintre cele mai apreciate staruri ale cetății filmului american. Numele său este legat de cele mai spumoase comedii, iar umorul său fabulos este completat de statura care, paradoxal, nu l-ar fi recomandat niciodată pentru profesia pe care o practică de ani de zile cu un succes incredibil.

Citește și:Cătălin Scărlătescu, interviu sincer despre viața personală: „Eu mă îndrăgostesc tot timpul”. Ce spune despre ultima dezamgire în amor/ EXCLUSIV

Greu de recunoscut

Cu toate acestea, Denny DeVito a făcut roluri memorabile, fiind extrem de credibil și în rol de mafiot, și în rol de dispecer de taxi, dar și în rol de amorez… Numai menționarea personajului său din Gemenii, film în care a jucat alături de Arnold Schwarzenegger și te face să râzi în hohote.

Denny DeVito ajuns de nerecunoscut! Cum arată acum actorul ajuns la vârsta de 75 de aniDenny DeVito ajuns de nerecunoscut! Cum arată acum actorul ajuns la vârsta de 75 de ani

Iată însă că timpul și-a pus amprenta, mai mult decât vizibil, și asupra marelui actor! În urmă cu câteva zile, Danny DeVito a fost surprins de paparazzi în timp ce se plimba prin Malibu, iar actorul, acum în vârstă de 75 de ani era greu de recunoscut. Ieșit să facă puțină mișcare, îmbrăcat casual și ascuns în spatele unei șepci și al ochelarilor, DeVito părea să-și fi pierdut mult din vitalitatea din trecut, dar, din fericire, umorul i-a rămas intact.

Cu zâmbetul pe buze, în orice situație

Deși are 75 de ani, Denny DeVito încă este în activitate și, chiar dacă nu mai e la fel de sprințar ca în tinerețe, actorul trece cu umor și autoironie peste momentele penibile. Unul dintre ele s-a petrecut anul trecut, la conferința de presă unde promova filmul Dumbo.

Atunci, actorul s-a împiedicat și a căzut pe scenă, fiind și singurul care a rămas cu zâmbetul pe buze, reușind chiar să glumească pe tema asta, în timp ce toată lumea din jur se precipitase, extrem de speriată să-l ajute.

Și în ceea ce privește mariajul actorul este într-o perioadă bună, după cum mărturisește. Denny DeVito este căsătorit cu simpatica actriță Rhea Perlman (72) din 1982, pe parcursul căsniciei cei doi despărțindu-se de mai multe ori. Probabil că, odată cu vârsta, carismaticul DeVito, tată a trei copii, s-a mai domolit puțin…

Citește și: Ce salariu avea Gabriela Firea la Primăria Capitalei. Averea pe care o are cu soțul ei, Florentin Pandele, este una impresionantă!

Foto: Hepta, Profimedia

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter