Ricky Martin, declarație surprinzătoare, după ce a devenit tată de 4 ori: "Mi-aș dori ca și copiii mei să fie gay"

Publicat pe

Ricky Martin și partenerul său de viață Jwan Yosef au deja patru copii și sunt o familie fericită. Artistul a declarat însă că are un regret… Și-ar fi dorit ca și copiii lui să fie gay!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ricky Martin și-a recunoscut orientarea sexuală abia în 2010 din cauza temerilor că se va lovi de prejudecățile semenilor săi, cu atât mai mult cu cât artistul avea și milioane de admiratoare, care au fost extrem de dezamăgite să afle această veste.

Ulterior însă, Ricky Martin a vorbit de fiecare dată deschis despre el, dar și despre partenerul său de viață, cu care nu a mai ezitat să se afișeze. Martin şi Yosef, un artist suedez de origine siriană, au o relaţie din 2016 şi s-au căsătorit în ianuarie 2018.

Artistul are deja patru copii născuți prin intermediul unei mame-surogat – Lucia, Renn și gemenii Valentino și Matteo, cei din urmă născuți cu doi ani îănainte ca artistul să-și fi recunoscut orientarea sexuală…

Citește și: Florin Ristei a schimbat rolurile la X Factor: „Sunt foarte mândru de poziția pe care o ocup acum”. Cum se înțelege cu ceilalți jurați / EXCLUSIV

Fericit că și-a mărturisit orientarea sexuală

Într-un interviu pentru ABC, Ricky Martin a făcut o declarație neașteptată, artistul susținând că și-ar fi dorit ca și copiii lui să fie homosexuali, deoarece „e un lucru foarte special să fii gay”. La vremea aceea, Lucia și Renn încă nu erau născuți, artistul referindu-se la gemenii săi.

Ricky Martin, declarație surprinzătoare, după ce a devenit tată de 4 ori: "Mi-aș dori ca și copiii mei să fie gay"Ricky Martin, declarație surprinzătoare, după ce a devenit tată de 4 ori: "Mi-aș dori ca și copiii mei să fie gay"

Martin a povestit, de asemenea, despre impactul pozitiv pe care l-a avut asupra sa faptul că și-a recunoscut orientarea sexuală.

Mi-aș dori să mai ies o dată în fața oamenilor și să mărturisesc asta, fiindcă a fost extraordinar. Iar după asta, oamenii au venit la mine și mi-au mulțumit că am mărturisit. „Datorită ție îmi înțeleg tatăl mai bine. Îmi înțeleg sora mai bine”. Deci e foarte important să faci asta', a mărturisit el.

Citește și: Petre Roman și Silvia Chifiriuc, apariție rară alături de fiul lor. Ce mult a crescut Petrus și cât de bine seamănă cu tatăl lui

Ricky Martin: „E un lucru foarte special să fii gay”

În ceea ce-i privește pe copiii săi, Ricky Martin nu a ezitat să facă o mărturisire care, la momentul respectiv, i-a șocat pe mulți dintre fanii săi.


„Nu ştiu, copiii mei sunt prea mici, dar mi-aş dori să fie gay. Este un lucru special şi e real. Te face o persoană mai puternică”, mărturisea artistul, care a spus apoi că dorește să-i convingă și pe alții să-i urmeze exemplul și să nu se mai ascundă de lume.

Ricky Martin a recunoscut că sunt foarte importante pentru el „sensibilitatea, felul în care văd acum lucrurile și faptul că nu mai trebuie să mă ascund sub nicio formă. Văd culori. Iar apoi văd curcubeul. Înțeleg de ce simbolu este curcubeul. Este real. Totul este tangibil. Mă face o persoană mai puternică”, a încheiat artistul.

Foto: Hepta, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter