Depeche Mode va cânta la București pe 26 iulie 2023. Concertul va avea loc la Arena Națională

Publicat pe

Depeche Mode va cânta la București în vara anului 2023, mai exact pe data de 26 iulie. Trupa rock va concerta pentru a treia oară în România, dar pentru prima dată fără Andy Fletcher, keyboardistul trupei. Acesta s-a stins din viață în luna mai a acestui an. Legendara trupă britanică a inclus Bucureștiul în turneul „Memento Mori'.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Depeche Mode se întoarce la București în vara anului viitor. Fanii trupei rock vor avea parte de momente incredibile. Artiștii vor cânta în turneul „Memento Mori'  care va debuta în martie anul viitor în America de Nord și apoi va ajunge în Europa.

Depeche Mode va cânta la București pe 26 iulie 2023. Concertul va avea loc la Arena NaționalăDepeche Mode va cânta la București pe 26 iulie 2023. Concertul va avea loc la Arena Națională

Trupa britanică va cânta pe Arena Națională pe 26 iulie. Este pentru a treia oară când Depeche Mode cântă în România, după ce a cântat în București în 2006 și în 2013. Biletele pentru marele concert vor fi puse în vânzare pe 7 octombrie începând cu ora 10.00.

Citește și: Andrew Fletcher, de la Depeche Mode, a murit:”Suntem șocați”

Citește și:Solistul Depeche Mode – înconjurat de femei la Bucureşti!

Citește și: Ce reacție a avut Mario Mutu după încheierea procesului dintre părinții săi, pentru pensia alimentară:'Niciunul dintre ei nu este ipocrit'

Citește și :La ce vârstă și cu cine și-a pierdut virginitatea Bia Khalifa de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!: „Cineva cunoscut”

Depeche Mode va cânta la București în vara lui 2023, pe 26 iulie 2023

Depeche Mode se întoarce în București. Trupa britanică va concerta în Capitală în vara anului 2023. Concertul va avea loc pe 26 iulie, și face parte din turneul Memento Mori'. Marele eveniment va avea loc pe Arena Națională, iar biletele vor fi disponibile începânde de vineri, 7 octombrie, ora 10.00.

Depeche Mode a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă susținută la Berlin, lansarea unui nou album, urmată de un turneu mondial. Cel de-al cincisprezecelea album de studio al trupei va purta numele de Memento Mori și se va lansa în primăvara lui 2023.

Depeche Mode, pentru a treia oară în România

Legendară trupă va cânta pentru a treia oară în România. Dave Gahan și Marti Gore au declarat în cadrul conferinței de presă că turneul va începe în luna martie anul viitor. Artiștii vor avea o serie de evenimente speciale în America de Nord, dar și în Europa. Pe harta turneului se află și România, cu un concert mare. Show-ul va cuprinde și piesa de pe noul album  ‘Memento Mori, cât și piese de pe albumele anterioare.

„Am început lucrul pentru acest proiect la debutul pandemiei, iar temele materialului sunt direct inspirate din acea perioada. După pierderea lui Fletch, am decis să continuăm, fiind convinși că el asta și-ar fi dorit, iar acest lucru nu a făcut decât să confere proiectului o semnificație aparte', a declarat Martin Gore.

Depeche Mode va cânta fără Andrew Fletcher

Va fi primul turneu al trupei Depeche Mode fără Andrew Fletcher. Artistul s-a stins din viață în luna mai a acestui an. Martin Gore și Dave Gahan au decis să continue munca lor cu trupa și să-i dedice toate momentele colegului lor.

Memento Mori va fi cel de-al 15-lea album de studio al trupei Depeche Mode și continuarea albumului Spirit din 2017. Turneul Memento Mori va fi cel de-al 19-lea turneu Depeche Mode și primul după mai bine de cinci ani. Cel mai îndelungat turneu al trupei a fost Global Spirit Tour' cu peste 130 de concerte.

Sursa foto: Profimedia

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter