Diana Dumitrescu a slăbit 10 kilograme pentru serialul Strada Speranței: "Când m-au sunat din echipa de producție..."

Publicat pe

Diana Dumitrescu a slăbit 10 kilograme pentru serialul „Strada Speranței”. Diana Dumitrescu este una dintre cele mai cunoscute actrițe din showbizul românesc. A avut roluri de-a lungul anilor, însă acum are unul cu totul special în serialul „Strada Speranței’ de la Kanal D. Iată ce sacrificii a trebuit să facă pentru rolul primit!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Diana Dumitrescu este o actriță română și model, cunoscută mai ales pentru rolurile din telenovele. În trecut, ea a prezentat emisiunea Mireasa, de la Antena 1. Acum, vedeta are un nou proiect în desfășurare, serialul „Strada Speranței’, la Kanal D.

Diana Dumitrescu a slăbit 10 kilograme pentru serialul Strada Speranței: "Când m-au sunat din echipa de producție..."Diana Dumitrescu a slăbit 10 kilograme pentru serialul Strada Speranței: "Când m-au sunat din echipa de producție..."

În cadrul unui interviu, actrița a vorbit deschis despre personajul pe care îl înterpretează, dar a spus și ce sacrificii a trebuit să facă pentru a obține rolul! Iată declarațiile făcute de îndrăgita artistă!

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Diana Dumitrescu după naștere:’Dureri crunte, am cedat nervos, eram epuizată’

Citește și: Cum și-a cunoscut soțul Diana Dumitrescu, prezentatoarea emisiunii Mireasa. Acesta a cucerit-o cu greu:Mi-a trimis un buchet imens de flori…

Citește și: Ce surpriză a avut un român care a cazat 11 refugiați din Ucraina:„La plecare s-au trezit în jurul orelor 05:00, eu dormind butuc…

Citește și: Irinel Columbeanu, prima apariție după accidentul vascular:Abandonasem tratamentul, dar nu asta a fost cauza

Diana Dumitrescu a slăbit 10 kilograme pentru serialul „Strada Speranței”

Diana Dumitrescu a revenit pe micile ecrane într-un proiect total neașteptat. Mai exact, a primit un rol în serialul de la Kanal D, Strada Speranței. Ei bine, pentru a putea juca personalul respectiv, a fost nevoită să slăbească 10 kilograme.

Am filmat pilotul acum câțiva ani. Eram în Grecia când m-au sunat din echipa de producție să îmi spună că sunt pe lista scurtă pentru acest serial.

Ca să fiu în forma în care eram la filmarea pilotului am slăbit 10 kilograme. Personajul meu este o femeie drăguță, simpatică care vorbește cum vrea ea, face ce vrea ea. Este o persoană plină de resurse și, dacă nu le are, le găsește, în general în bărbați și în portofelele lor. E o femeie cinstită și corectă doar atunci când crede ea că ar trebui să fie. Ceea ce se întâmplă foarte rar„, a spus Diana Dumitrescu, potrivit Ego.ro

Totodată, întrebată ce roluri îi plac mai mult, Diana Dumitrescu a spus că înainte le prefera pe cele negative, însă acum simte că orice personaj este ofertant.

Am primit această întrebare de multe ori de-a lungul anilor…Pe vremea când jucam în telenovele spuneam că personajul negativ este mai ofertant. Acum mi se pare că orice rol este ofertant, dacă știi să-l faci cum trebuie și ai adunat suficientă experiență poți intra în pielea oricărui personaj. Important este să transmiți ceea ce dorește regizorul să transmiți. Îmi place orice fel de rol, fiecare rol vine cu provocările lui, mai ales dacă știi să-l îmbrățișezi cu totul, indiferent dacă este unul principal sau secundar, pozitiv sau negativ. Am înțeles mai târziu că cel mai important este să te bucuri de el. Am învățat și de la colegii de platou„, a mai spus aceasta, potrivit sursei citate anterior.

Cum a decis să meargă la actorie

În continuare, Diana a mai precizat faptul că nu e a fost cea care a ales actoria. Nu și-a dorit să devină actriță, însă mama ei a împins-o de la spate. După primele castinguri pe care le-a avut, artista a început să primească din ce în ce mai multe roluri, iar apoi totul a fost fluid.

A venit actoria cu totul peste mine. Nu am vrut și nu mi-am imaginat niciodată că voi deveni actriță. Mama a insistat să dau la actorie. Am fost la un casting și de acolo a început să se întâmple lucrurile în direcția asta, rolurile au venit unul după altul. Dar nu mi-am propus asta…„, a încheiat Diana Dumitrescu.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter