Diana Enache respectă toate regulile, chiar dacă merge la muncă în pandemie: "Când mă întorc acasă pun la spălat toate hainele pe care le-am purtat în ziua respectivă"/ INTERVIU

Publicat pe

Diana Enache, prezentatoarea știrilor de la Pro TV, are grijă să respecte măsurile impuse de autorități chiar dacă s-a prezentat la muncă în toată această perioadă. Iese din casă doar când este absolut necesar și petrece timpul alături de familie. Iată cât de mult i s-a schimbat viața și cum s-a adaptat noii realități!

Diana Enache respectă toate regulile, chiar dacă merge la muncă în pandemie: "Când mă întorc acasă pun la spălat toate hainele pe care le-am purtat în ziua respectivă"/ INTERVIUDiana Enache respectă toate regulile, chiar dacă merge la muncă în pandemie: "Când mă întorc acasă pun la spălat toate hainele pe care le-am purtat în ziua respectivă"/ INTERVIU

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Te numeri printre cei care merg la muncă, în plină pandemie de coronavirus. Ce măsuri îți iei pentru a te proteja?

Măsurile de bun-simt și cele recomandate de autorități: mă spăl pe mâini cât pot de des, mă dezinfectez, port masca, păstrez distanță fizică (inclusiv față de colegii mei). Când mă întorc acasă pun la spălat toate hainele pe care le-am purtat în ziua respectivă.

Citește și: Cum se descurcă Lavinia Petrea, mamă a trei copii, pe timp de pandemie:”Nu primim ajutor de niciun fel. Am considerat…”. Cât de mult i s-a schimbat viața în carantină / INTERVIU

Ce schimbări majore s-au produs în ultimul timp în rutina ta?

Aceleași, probabil, care ne-au dat tuturor viață peste cap. Nu mai ies cu familia în oraș, nu mă mai întâlnesc cu prietenii, nu mai îmbrățișez pe nimeni, nu mai merg la concerte… Aproape tot ce era normal până în martie a intrat în zona interzisă. Este frustrant, dar suntem nevoiți să acceptăm această „nouă normalitate” cum a fost supranumită pentru a ne fi mai bine mai târziu.

Diana Enache: „Nu ieșim din casă fără rost”

Care sunt regulile de la care nu te abați sub nicio formă, atunci când vine vorba despre protejarea familiei? Ce faci pentru a-ți feri copilul din calea virusului?

NU ieșim din casă fără rost. Băiețelul meu a stat o luna întreagă în casă; mai ieșea pe balcon din când în când. Apoi, am început să-l scot câte 15 minute în față blocului, seară… Cu masca, dezinfectant și, evident, declarație pe proprie răspundere pentru noi. Am încercat să-i explic cât s-a putut de bine de ce nu mai are voie în parc, cu prietenii, la școală etc. A înțeles atât de bine, dragul de el, încât explică și altora, pe un ton important, că „din cauza coronavirusului planetă s-a oprit, dar o să treacă”. (zâmbește)

Citește și: Andreea Marinescu, la datorie și în vremea coronavirusului: „Trăiam într-un breaking news permanent și mă consuma teribil. Până când copilul mi-a aruncat telefonul” / INTERVIU

Care este cea mai mare provocare de care te-ai lovit în ultimele două luni?

Sa nu pot face ce vreau, când vreau, clar.

Din păcate, la pachet cu restricțiile au venit deciziile de închidere, printre altele, a saloanelor de înfrumusețare. Constituie o problemă majoră pentru tine? Cum reușești să te descurci?

M-am descurcat onorabil în zona asta, însă nu total. Avem servicii la îndemână și confortul care vine din asta, așa că a fost, totuși, destul de provocator și de frustrant, recunosc.

Citește și: Ramona Păuleanu s-a obișnuit greu cu perioada de carantină:”Am fost tristă de ziua mea. Munca a rămas singura oază de normalitate”. Cum se dezinfectează la job / INTERVIU

Nu se mai pune nici problema ieșirilor în oraș, la filme sau în parcuri, cel puțin momentan. Cum îți ocupi timpul liber?

Mă joc cu băiețelul meu, mă uit la seriale, dansez cu familia, încerc să fac sport acasă (nu cu foarte mare succes, însă).

Sursa foto: PR, Instagram

Citește și: Lavinia Petrea evită ieșirile în oraș și merge doar la muncă, în timpul carantinei:”Mă simt pregătită să trăiesc și așa” / INTERVIU

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter