"Vestea că a murit am primit-o când am urcat pe scenă". Diana Matei își revine cu greu după pierderea mamei sale

Publicat pe

Diana Matei este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică de petrecere de la noi din țară. Dincolo de cariera de succes, vedeta are o familie minunată și formează un cuplu cu George Cleante. Diana a rememorat momentul trist în care și-a pierdut mama.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Diana Matei își revine cu greu după moartea mamei sale. Cea care i-a dat viață s-a stins din viață pe 30 iulie, iar în acel moment, artista se afla pe scenă, în fața a mii de oameni. Femeia a făcut septicemie, după ce a contactat o bacrerie instraspitalicească.

"Vestea că a murit am primit-o când am urcat pe scenă". Diana Matei își revine cu greu după pierderea mamei sale"Vestea că a murit am primit-o când am urcat pe scenă". Diana Matei își revine cu greu după pierderea mamei sale

Îndrăgita artistă recunoaște că a trecut prin momente dificile după moartea mamei sale, dar a trebuit să își ascundă durerea. Diana Matei și-a internat mama în spital și a făcut septicemie, și timp de 6 luni de zile s-a împărțit între concerte, spitale și casă.

Citește și: Diana Matei a fost însărcinată cu tripleți, dar a fost nevoită să facă avort:„Am suferit foarte tare. Medical vorbind, nu s-a putut'

Citește și:Theo Rose a dezvăluit sexul copilului, într-un mod inedit.Detaliul care a dat-o de gol

Citește și: Matilda Pascal Cojocărița a devenit bunică pentru a cincea oară. Fiul ei, Alin Pascal, i-a dăruit încă un nepot:„Botezul va fi…' / EXCLUSIV

Citește și:„Ești un etalon al prostului gust din România”.Iulia Albu a criticat dur o ținută purtată de Anamaria Prodan:

Diana Matei își revine cu greu după moartea mamei sale

Diana Matei și-a pierdut mama în urmă cu cinci luni și nu își poate reveni nici acum. Artista a trecut printr-o perioadă extrem de grea, iar la un moment dat se împărțea între concerte, spital și casă. Mama a fost internată în luna februarie, iar după cinci luni s-a stins din viață după ce a făcut septicemie. Recent, cântăreața de muzică pentru petrecere a vorbit despre cea mai mare dramă din viața ei.

Anul acesta a fost, când am pierdut-o pe mama. Nici eu nu știu cum am reușit să mă adun. Anul asta a fost unul foarte aglomerat, din februarie mama a stat în spital, a făcut septicemie. 6 luni, zi de zi, cu câteva excepții când eram plecată, am fost lângă mama. Am fost pe drumuri 7 zile din 7, aveam concerte în țară și în străinătate, mă împărțeam între casă și spital.„, a declarat Diana Matei pentru fanatik.ro.

Diana Matei: „Am cântat ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic”

Diana Matei a primit vestea morții mamei sale în momentul în care se pregătea să urce pe scenă. Vedeta se afla la un eveniment și a fost nevoit să cânte în fața a 20.000 de oameni fără să își arate durerea.

Nu puteam să plâng deoarece eu mă vascularizez foarte puternic și mă transform la față. Vestea că mama a murit am primit-o când am urcat la Vâlcea pe scenă, unde trebuia să cânt pentru 20.000 de oameni. Și am cântat ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic”, a mai spus artista.

Mama Dianei Matei a luat o bacterie intraspitalicească

Mama Dianei Matei s-a stins din viață al 74 de ani. Femeia a fost internată în spital pentru o operație de hernie de disc, dar a contactat o bacterie intraspitalicească gravă. Din păcate, mama artistei s-a stins din viață după șase luni de stat prin spitale.

Eu, anul ăsta, am pierdut-o pe mama. S-a întâmplat pe 30 iulie, e recent. Mi-e greu și acum să vorbesc. A murit recent de septicemie, după ce a luat o bacterie intraspitalicească. Mama a stat șase luni în spital! A făcut, inițail, o spodilodiscită, iar, în urma unei operații de hernie de disc, a luat o bacterie intraspitalicească.Organismul i-a cedat, într-un final, n-a mai putut să lupte cu tot ceea ce s-a întâmplat. Nu am putut să spun până acum! Nici măcar pe Facebook nu am pus acest anunț! Nu am putut!Am fost zi de zi la ea, am văzut degraderea ei de zi cu zi. Lucrurile au devenit grave, fiind un pacient neurologic, până la urmă nu a mai răspuns'spunea artista la scurt timp după moartea mamei sale.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter