Diana Matei a fost însărcinată cu tripleți, dar a fost nevoită să facă avort: „Am suferit foarte tare. Medical vorbind, nu s-a putut”

Publicat pe

Diana Matei a fost însărcinată cu tripleți, dar a fost nevoită să facă avort. Se întâmpla la șase luni după ce artista l-a adus pe lume pe fiul ei, Ianis. Soția lui Marian Cleante a trebuit să facă întrerupere de sarcină, la sfatul medicului, pentru că riscurile erau prea mari. Celebra cântăreață a suferit foarte mult atunci, mai ales că-și mai dorea un copil.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Diana Matei a fost însărcinată cu tripleți, dar a fost nevoită să facă avort. Artista i s-a confesat Mirelei Vaida în podcast-ul prezentatoarei TV de pe YouTube. Soția lui Marian Cleante și-a deschis sufletul și a vorbit despre episodul dureros, unul care i-a marcat viața. Deși a suferit foarte mult la acea vreme, a reușit să zâmbească din nou de dragul fiului ei, Ianis, în vârstă de 6 ani.

Diana Matei a fost însărcinată cu tripleți, dar a fost nevoită să facă avort: „Am suferit foarte tare. Medical vorbind, nu s-a putut'Diana Matei a fost însărcinată cu tripleți, dar a fost nevoită să facă avort: „Am suferit foarte tare. Medical vorbind, nu s-a putut'

Diana Matei și Marian Cleante formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Rodul iubirii lor e fiul lor, Ianis, în vârstă de șase ani. Puțini știu însă că după ce artista a adus pe lume primul copil, cântăreața a rămas însărcinată cu tripleți, natural. Din păcate, însă, nu a putut ține sarcina și a fost nevoită să o întrerupă.

Citește și: Cu ce se ocupă Geanina Ilieș de când a renunțat la televiziune:„Sunt într-o schimbare'

Citește și: Andrei și Inga de la Mireasa s-au despărțit. Care e motivul separării:„M-a deranjat modul în care el…'

Citește și: Cu ce se ocupă cei trei copii ai lui Cristi Borcea din căsătoria cu Mihaela Borcea.Patrick, Angelo și Melissa le calcă pe urme părinților

Citește și: Mașinile și terenurile Elenei Udrea sunt vândute de ANAF.Ce prețuri au bunurile politicianului aflat la închisoare

Diana Matei a fost însărcinată cu tripleți, dar a fost nevoită să facă avort

Potrivit spuselor Dianei Matei, deși își dorea cu ardoare încă un copil, medicul a sfătuit-o să facă întrerupere de sarcină, din cauza riscurilor. Astfel, vedeta a făcut avort din cauză că, medical vorbind, nu putea duce sarcina.

„După ce l-am născut pe Ianis, la şase luni am rămas însărcinată cu tripleţi. Natural. Nu am putut să țin sarcina, nu a fost posibil medical vorbind, nu s-a putut. Noi ne-am gândit atunci cât de frumos ar fi să mai facem un copil, să fie unul după altul.

Imediat a venit această informaţie. Nu s-a întâmplat. Am suferit foarte tare. Eram într-o perioadă în care munceam foarte mult, îmi era foarte rău. Am încercat să țin sarcina, dar nu s-a putut. La un moment dat a trebuit să fac întrerupere de sarcină pentru că doctorul a decis să o fac şi am ascultat de el, fiindcă a fost foarte riscant', i-a povestit Diana Mirelei Vaida, în podcast.

„Dacă ar veni un copil, ar fi primit cu mare drag'

În ciuda experienței traumatizante, Diana Matei nu a renunțat definitiv la ideea de a deveni din nou mamă, în viitor.

„Am spus că mai bine mă opresc. Dacă ar veni un copil ar fi primit cu mare drag. Un copil este o binecuvântare uriașă. Copilul vine la pachet cu mult noroc și cu multă fericire', a adăugat ea.

Diana Matei, despre căsnicia cu soțul ei, Marian Cleante

Diana Matei și soțul ei, Marian Cleante, sunt căsătoriți de aproape două decenii, mai exact de 18 ani. Fire deschisă, artista a recunoscut că și-n relația lor mai există unele cumpene, mai ales în privința vieții profesionale. Cei doi fac echipă și pe scenă, căci bărbatul e violonist în formația cu care cântă artista.

„Noi avem o relație de complementaritate în multe situații pentru că așa e și firesc să fie. Dacă vorbim de lucruri profesionale, să știi că nu știm deloc să comunicăm. Acolo ne aprindem că făcând amândoi aceeași profesie, lucrurile nu sunt așa ușoare. Probleme au fost și au fost multe și nu ușoare. Nu cred că vreodată s-a pus problema cu adevărat să punem punct relației noastre.

Sunt o femeie destul de vulcanică și el este o fire temperamentală și mai arunc câte o vorbă în vânt și spun gata, stop, nu mai pot, dar asta este pe moment. Există probleme, discuții, certuri de-a lungul anilor. Oamenii care se iubesc se mai ciocnesc', a mărturisit Diana Matei.

Sursă foto: Instagram, Captură video

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter