Diane Kruger şi Joshua Jackson – Despărţire după 10 ani de relaţie

Publicat pe

Diane Kruger si Joshua Jackson au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, toată lumea aşteptându-se să îi vadă în faţa altarului.

 

diane kruger

 

Din păcate, la cateva luni dupa ce s-au mutat impreuna cei doi şi-au anunţat despărţirea după o relaţie care durează de 10 ani, confirmând astfel zvonurile din ultima perioadă.

 

Diane Kruger si Joshua Jackson au hotarat sa se desparta, insa raman prieteni', a spus un reprezentant al cuplului pentru revista People.

 

La sfârşitul anului trecut, frumoasa actriţă care a implinit de curand 40 de ani a fost surprinsă într-un bar alături de Norman Reedus, actorul cunoscut pentru rolul din The Walking Dead', în vârstă de 46 de ani. Joshua se afla atunci în Filipine, iar zvonurile legate de despărţirea lor au început să circule.

 

Actrita a povestit ca a se muta impreuna cu Joshua a fost un angajament foarte puternic. „Pentru mine este un pas in lumea adultilor, acela de a acorda timp altcuiva in afara de propria persoana”. Iata ca implinirea varstei de 40 de ani a coincis cu inceputul unei noi etape pentru Diane. Aceasta a parasit deja New York-ul, postand o fotografie cu metropola americana cu urmatorul mesajul: „Este doar un La revedere! nu un Adio!”

 

diane

 

 

Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter