Dieta cu care Andra a slăbit 15 kilograme în 4 luni. Ce mănâncă vedeta

Publicat pe

Andra a slăbit 15 kilograme în 4 luni, iar admiratoarele sale au fost curioase să afle care este dieta pe care a ținut-o vedeta. Este mereu pe scenă sau la televizor, iar artista are destul de mare grijă de silueta ei. 

Multe femei o apreciază pe Andra pentru vocea ei, dar și pentru felul în care arată după cele două nașteri. Artista urmează o dietă, iar noi am aflat ce mănâncă artista într-o zi. Dieta pe care Andra Măruță o urmează este una destul de simplă și ușor de ținut, fără a te înfometa.

Iată cea mai simplă rețetă de pulpe de pui cu cartofi la cuptor!

La micul dejun, Andra mănâncă brânză, roșii, cereale și un ou. Pentru masa de prânz artista alege ciorba de pui slabă, supă, pulpe la grătar sau la cuptor, piept de pui și salate. Pentru cină, Andra consumă alimente ușoare, iar după ora 18.00 soția lui Cătălin Măruță nu mai mănâncă nimic.

Iată câteva rețete de pulpe de pui la cuptor

 

Andra a infirmat zvonurile despre a treia sarcină

n ultima perioadă s-a vorbit mult pe baza acestui subiect, dacă Andra și Cătălin Măruță vor deveni părinți pentru a treia oară. Ei bine, adevărul a ieșit la iveală și a fost spus chiar de persoana în cauză, Andra. Se pare că artista nu este însărcinată și a pus capăt tuturor zvonurilor.

„Nu sunt gravidă, încă nu sunt gravidă. Dar nu lucrez la aşa ceva. Dacă mai vine un copil, vă anunţ. Dar nu sunt însărcinată. Sper că s-a clarificat treaba asta. N-am burtică.'a declarat Andra.

Dieta cu care Andra a slăbit 15 kilograme în 4 luni. Ce mănâncă vedetaDieta cu care Andra a slăbit 15 kilograme în 4 luni. Ce mănâncă vedeta

Citește și: Cu Andra despre romantism, dragoste și gelozie, după 10 ani de căsnicie / EXCLUSIV

Citește și: Cine îi ajută pe Andra şi Cătălin Măruţă cu creşterea copiilor. David şi Eva au un program bine stabilit

FOTO: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter