Doina Spătaru a făcut anunțul la 11 ani de la moartea fiicei sale, Mălina Olinescu: "Cu greu am tot amânat această hotărâre"

Publicat pe

Doina Spătaru a luat o decizie dureroasă la aproape 11 ani de la moartea fiicei sale, Mălina Olinescu. Artista era una dintre cele mai iubite artiste din România atunci când a decis să își pună capăt zilelor, în data de 12 decembrie 2011. Tragedia a șocat la acel moment o țară întreagă și au rămas multe nelămuriri legate de ea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Doina Spătaru și Mălina Olinescu au cântat împreună la puțin timp înainte de tragedie. Au urcat pe scenă într-o emisiune de la TVR, împreună cu Petre și Călin Geambașu, dar nimeni nu bănuia ce urmează să se întâmple. Acum, artista în vârstă de 74 de ani, a anunțat că a luat o decizie dureroasă, la 11 ani de când și-a pierdut fiica.

Doina Spătaru a făcut anunțul la 11 ani de la moartea fiicei sale, Mălina Olinescu: "Cu greu am tot amânat această hotărâre"Doina Spătaru a făcut anunțul la 11 ani de la moartea fiicei sale, Mălina Olinescu: "Cu greu am tot amânat această hotărâre"

Ce se întâmplă cu Doina Spătaru, la 11 ani de când a murit Mălina Olinescu

Doina Spătaru are în spate o carieră de-a dreptul impresionantă. Și-a dedicat 50 de ani din viață scenei și i-a încântat pe fanii din toată lumea. Se pare că acum stă departe de scenă și este împăcată cu această decizie pe care a luat-o cu greu.

'Nu fac nimic special, mă descurc cu viața de fiecare zi, după ce m-am retras din viața artistică. Așa stau lucrurile, momentul retragerii a fost inevitabil. Eu de mult tot voiam să renunț la scenă și cu greu am tot amânat această hotărâre.

Iată însă că pandemia m-a ajutat să mă retrag, au trecut trei ani de la ultima mea apariție pe scenă. Nu văd să se mai întâmple ceva bun și frumos care să mă determine să revin pe scenă. Dar mi-e bine așa, sunt liniștită', a declarat Doina Spătaru, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Citește și: Călin Geambașu, scandal uriaș cu Doina Spătaru, mama Mălinei Olinescu: „Nu înțeleg de ce nu o omagiază”

Citește și: Simina Loica și Alex Bobicioiu au avut prima apariție oficială în calitate de cuplu: „Dominic îl iubește pe tati și pe Bobi”

Citește și: Călin Geambașu, declarație șocantă despre moartea Mălinei Olinescu: „Nu s-a sinucis!”

Citește și: Anamaria Prodan recunoaște că au mai existat episoade de violență între ea și Laurențiu Reghecampf: „A mai venit de trei ori. S-a mai întâmplat'

Din ce bani trăiește acum Doina Spătaru

Este una dintre cele mai iubite cântărețe din România, dar nu poate să trăiască doar din banii primiți pentru drepturile de difuzare. A dezvăluit cu amărăciune că artiștii de la noi au o viață grea după ce renunță la aparițiile pe scenă.

'Noi, artiștii, trăim ca niște pensionari, și cu niște drepturi conexe, depinde cât de difuzate sunt piesele soliștilor, pe radio și pe televiziune. Dar nu sunt sume care să-mi asigure existența până la adânci bătrâneți. Sunt multe de spus pe această temă, din păcate nu aș vrea să vorbesc despre asta acum', a completat Doina Spătaru.

Cum se menține în formă

Are 74 de ani, dar încă se poate observa că a fost una dintre cele mai frumoase artiste din România. Multe femei și-au dorit să îi afle secretul. Doina Spătaru susține însă că nu are vreo rețetă minune cu care și-a păstrat aspectul fizic care a consacrat-o.

'Nu am un secret anume, nu fac nimic deosebit, doar mă îngrijesc cum se îngrijește fiecare femeie', a încheiat cântăreața, pentru sursa citată anterior.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter