Doinița Oancea a fost cerută în căsătorie, la Roma, de ziua ei! "Nu mă așteptam să..."

Publicat pe

Doinița Oancea a spus DA, după o relație de 5 ani! Vedeta a făcut recent dezvăluirea, povestind cum a avut loc romantica cerere în căsătorie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Deși este extrem de discretă în privința vieții personale și și-a ținut mult timp departe iubitul de lumina reflectoarelor, iată că Doinița Oancea, simpatica actriță din „Fructul Oprit”, a dezvăluit că urmează să devină curând mireasă.

Citește și: Cum a început Teo Trandafir să lucreze în televiziune și ce rol a avut Mihai Tatulici în cariera ei: „I-am confirmat că lucrez la radio și mi-a spus că într-o zi voi lucra la TV” / EXCLUSIV

„Ne este bine”

Cei doi sunt împreună deja de 5 ani și, chiar dacă era previzibil să vină și cererea în căsătorie, Doinița a recunoscut că nu s-a așteptat… Deși, ce moment mai potrivit ar fi fost decât ziua ei de naștere, pe care cei doi îndrăgostiți au sărbătorit-o într-unul dintre cele mai romantice orașe?

„S-a întamplat la Roma, de ziua mea. Nu mă așteptam să se întâmple atunci. Nu îmi venea să cred. O să ne și căsătorim la un moment dat. Ne cunoaștem de foarte mulți ani și suntem împreună de cinci ani. După vreo doi ani, am început să cred că el este ok și că putem avea o relație. Este o viață normală de cuplu. Locuim împreună, ne este bine. El este pictor, dar mai face și altele pe lângă”, a mărturisit Doinița la „Vorbește lumea”.

Citește și: Florin Zamfirescu, declarații șocante despre divorțul de Cătălina Mustață: „Mi-a furat mașina. Îmi era rușine'

Doi ani și-a ascuns iubitul

Doiniţa Oancea nu a apărut în public cu iubitul timp de doi ani. Pe Adi l-a cunoscut în 2015, pe vremea când filma show-ul „Super Trip’, de la PRO TV. Nu au mers împreună la evenimente, nu s-au afișat împreună, actriţa preferând ca viaţa ei personală să rămână cunoscută doar de către membrii familiei şi de prieteni.

Doinița Oancea a fost cerută în căsătorie, la Roma, de ziua ei! "Nu mă așteptam să..."Doinița Oancea a fost cerută în căsătorie, la Roma, de ziua ei! "Nu mă așteptam să..."

Totul până în urmă cu doi ani, când Doiniţa a publicat prima fotografie în care apare alături de acesta, în ipostaze romantice.

„Am preferat ca viaţa mea personală să nu fie foarte mult expusă, în continuare zic aceelaşi lucru, dar am preferat ca oamenii să nu mai facă presupuneri în ceea ce mă priveşte şi a trebuit să zic: Da, el este, e al meu, e ok. Nu mă mai cuplaţi cu X, cu Y, cu Z. Eu declarasem că am un iubit, dar nu l-am prezentat ca să meargă şi el liniştit pe stradă.

Nu vine la evenimente, poate la un moment dat o să vină. El e un artist mai…suntem puţin diferiţi”, a mărturisit, la vremea respectivă, actriţa EXCLUSIV pentru VIVA!.

Citește și: Cum arată fiica lui Virgil Ianțu la 15 ani. Jasmina este o adolescentă superbă

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter