Cu ce s-a ocupat Doinița Oancea înainte să devină actriță: „Ca dansatoare am avut un turneu...”

Publicat pe

Doinița Oancea a fost dansatoare. Ea a debutat pe micul ecran în anul 2007, atunci când a fost distribuită în rolul Minodorei din telenovela Inimă de Țigan. Actrița a povestit, într-un interviu recent, mai multe amănunte despre viața ei profesională înainte de a cunoaște celebritatea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Doinița Oancea a fost dansatoare. În timp, Doinița Oancea și-a cunoscut marea pasiune, actoria, iar acum a ajuns să le predea și altora secretele meseriei, așa cum ni le-a descris chiar ea.

Cu ce s-a ocupat Doinița Oancea înainte să devină actriță: „Ca dansatoare am avut un turneu...'Cu ce s-a ocupat Doinița Oancea înainte să devină actriță: „Ca dansatoare am avut un turneu...'

„N-am reușit să fac atât de multe lucruri  înainte de a deveni persoană publică, asta pentru că părinții insistau ca atenția mea să se îndrepte asupra școlii', a declarat Doinița, pentru Cancan.ro.

Doinița Oancea a fost dansatoare: „Am avut tuneu cu Rona Hatner'

Doinița Oancea a fost dansatoare. Actrița că a urcat pe scenă, în Japonia, ca dansatoare alături de Rona Hatner și a fost asistent- managerul unei firme de construcții:

„Așadar, înainte de 2007, în CV-ul meu se regăsesc următoarele: pe durata primei facultăți am fost hostess la diverse conferințe și evenimente, promoter, iar ca dansatoare am avut un turneu în Tokio cu Mahala Rai Banda și Rona Hartner.

Apoi, am fost director adjunct în cadrul unei companii de spectacole (dar și artist dansator în spectacolul  pe care l-am pus în scenă la Sala Palatului) și, ulterior, am urmat zece luni de cursuri postuniversitare cu bursă întreagă la Central European University din Budapesta.

După, am fost asistent manager în cadrul unei companii de construcții grecești și, la foarte scurt timp după aceea, lumea a cunoscut-o pe Minodora', a mai Doinița Oancea potrivit aceleași surse.

Citește și: Ce probleme de sănătate are Doinița Oancea

Citește și: Cum arată Doinița Oancea nemachiată și fără filtre

Citește și: Cine este Emma Răducanu, campiona de origine română de la US Open

Citește și: Cristina Cioran a publicat prima imagine în care se vede chipul fetiței

Doinița Oancea: „ Nu am intervenții estetice'

Întrebată dacă a apelat până acum la un medic estetician, vedeta în vârstă de 38 de ani a răspuns cât se poate de concret și direct.

„Am o meserie pe care o iubesc cu toată ființa mea și culmea e că, în copilărie, nu m-am gândit niciodată că aș putea să urmez acest drum. Mă visam orice altceva, mai puțin actriță.

Atunci când a apărut această oportunitate și, practic, atunci când am descoperit că am aceste veleități… părinții au fost împotrivă.

Asta pentru că își doreau că eu să activez într-un mediu mai „safe', viața de artist nefiind una foarte așezată. Și când spun asta, mă refer la „nesiguranța' de pe plan profesional', a mai spus actrița.

Acum, Doinița este profesoară

În prezent, Doinița dă cursuri de actorie celor care vor să descopere tainele meseriei de care este așa îndrăgostită.

„În perioada pandemiei mi-am deschis o școală, unde predau copiilor între 4-18 ani tainele actoriei. Am în jur de 40 de copii cu care lucrez și chiar săptămânile viitoare încep înscrierile pentru grupe noi, dar și modulul al doilea de curs, la grupele deja formate', a mai spus ea.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter