Donald Trump, mesaj emoționant după moartea Reginei Elisabeta a II-a: "Ce mare doamnă a fost!"

Publicat pe

Donald Trump, mesaj emoționant după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Regina Elisabeta a II-a a murit, joi, 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani. La puțin timp după ce a fost făcut anunțul oficial, Donal Trump, fosta președinte al SUA, a transmis un mesaj emoționant!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS AICI!

Donald Trump, mesaj emoționant după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Regina Elisabeta a II-a se află la Castelul Balmoral din Scoția, acolo unde, în urmă cu două zile, Liz Truss a fost numită oficial în funcția de prim-ministru. Potrivit imaginilor publicate de serviciile casei regale, suverana în vârstă de 96 de ani, sprijinită de un baston și aplecată de spate, îi strânge mâna noului premier britanic. Se pare că starea de sănătate a acesteia s-a deteriorat, iar în urmă cu puțin timp a fost anunțat decesul.

Donald Trump, mesaj emoționant după moartea Reginei Elisabeta a II-a: "Ce mare doamnă a fost!"Donald Trump, mesaj emoționant după moartea Reginei Elisabeta a II-a: "Ce mare doamnă a fost!"

Citește și: Cadoul mai puțin obișnuit pe care l-a primit Regina Elisabeta a II-a de la Kate Middleton, de Crăciun:’Eram puțin îngrijorată’

Citește și:Primele imagini cu regina Elisabeta a II-a după ce s-a vehiculat că este grav bolnavă

Citește și: Ce s-a mai aflat despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc, la o zi după anunțul bombă

Citește și: Oana Lis, prima apariție la un eveniment monden după mult timp.Cum s-a îmbrăcat la VIVA! Influencers Party 2022

Donald Trump, mesaj emoționant după moartea Reginei Elisabeta a II-a

Donald Trump, mesaj emoționant după moartea Reginei Elisabeta a II-a. La puțin timp după ce știrea a făcut înconjurul lumii, Donald Trump a transmis un mesaj de condoleanțe casei regale.

„Melania şi cu mine ne vom preţui mereu timpul alături de regina şi nu vom uita niciodată prietenia generoasă a Majestăţii Sale, marea înţelepciune şi minunatul simţ al umorului. Ce mare doamnă şi frumoasă a fost. Nu era nimeni ca ea! Gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă spre marele popor al Regatului Unit, care îi onorează viaţa şi serviciul excepţional pentru oameni. Fie ca Dumnezeu să o binecuvânteze pe regina, să domnească pentru totdeauna în inimile noastre şi să-i aibă în grijă pe ea şi pe prinţul Phillip”, a afirmat Trump, citat de news.ro.

Regina Elisabeta a II-a a murit la vârsta de 96 de ani

Regina Elisabeta a II-a Marii Britanii a murit la vârsta de 96 de ani. Suverana s-a stins din viață azi, 8 septembrie 2022. A decedat la Castelul Balmoral din Scoția, fiind înconjurată de familia ei.

Palatul Buckingham a transmis un comunicat prin care anunță moartea Reginei Elisabeta a II-a, după 70 de ani de domnie: „Regina a murit în pace în această seară, la Balmoral’

sursă foto- Arhivă VIVA!

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă