Primele imagini cu regina Elisabeta a II-a după ce s-a vehiculat că este grav bolnavă

Publicat pe

Regina Marii Britanii, Elizabeth a II-a, 95 de ani, a participat, duminică, la botezul celor doi strănepoţi, August Brooksbank şi Lucas Tindall, la o săptămână după ce şi-a anulat prezenţa la o ceremonie oficială. În ultima perioadă s-a vehuculat că regina Angliei este grav bolnavă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Regina Elisabeta a II-a a fost văzută cu pălărie şi jachetă verde pal, într-o maşină Range Rover, la finalul zilei, aşa cum apare în imaginile publicate de presa britanică. 

August Brooksbank şi Lucas Tindall au fost botezaţi în cadrul unei ceremonii private la Capela All Saints, pe domeniul regal de la Windsor, la circa 50 kilometri vest de Londra.

Primul este fiul prinţesei Eugenie, fiica prinţului Andrew, al doilea fiu al reginei şi al prinţului Philip. Al doilea strănepot este fiul Zarei Tindall, fiica principesei Anne, fiica suveranei. 

Cei doi copii botezaţi, născuţi la începutul anului, reprezintă al 13, respectiv al 24-lea urmaş în ordinea succesiunii la tron, potrivit news.ro.

Starea de sănătate a suveranei, care domneşte de aproape 70 de ani, a stârnit îngrijorări de când i-a fost recomandată odihna de către medici la 20 octombrie şi a petrecut o noapte la spital pentru investigaţii „preliminare' a căror natură nu a fost precizată. 

Citește și: Petrică Mîțu Stoian a câștigat, post-mortem, procesul în care era acuzat de furt intelectual.Ce au decis judecătorii

Citește și: Viviana Sposub de la Bravo, ai stil!, despre George Burcea:„De un an și trei luni aștept să divorțeze!’

Citește și: Cum se simte Valentina Pelinel, după ce a fost operată la picior:„Am reușit să elimin o cârjă

Săptămâna trecută, regina a acordat primul ei interviu faţă în faţă făcut după o lună, primindu-l miercuri pe şeful de Stat major britanic Nick Carter la Castelul Windsor. 

Regina a fost nevoită să-şi anuleze mai multe apariţii publice, dar a ţinut audienţe prin videoconferinţă.  

Suverana trebuia să apară în public duminica trecută, la o ceremonie în onoarea victimelor din războaie, dar participarea sa a fost anulată în ultimul moment, Palatul explicând că a acuzat dureri de spate. 

Elizabeth a II-a a anulat şi la finalul lui octombrie deplasarea la Glasgow (Scoţia) pentru conferinţa ONU despre climat (COP26) unde prinţul Charles, moştenitorul tronului, şi William, fiul său cel mare, au reprezentat familia regală. 

Ce probleme de sănătate are Regina Elisabeta a II-a, la 95 de ani

În urmă cu o lună, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și-a anulat călătoria pe care urma să o efectueze în Irlanda de Nord, în urma sfaturilor primite de la medici. La 95 de ani, regina Elisabeta are nevoie de odihnă, după cum au anunțat oficialii de la Palatul Buckingham, însă mesajul comunicat lasă de înțeles că starea reginei nu are legătură cu pandemia COVID-19.

Purtătorul de cuvânt al Palatului Buckingham a declarat atunci că „regina a acceptat cu reticență sfatul medicului de a se odihni în următoarele zile'.

Pe 12 octombrie, Regina a folosit un baston când a sosit la catedrala Westminster Abbey, unde s-a sărbătorit centenarul Legiunii Regale Britanice.

Regina este văzută rar folosind bastonul, dar a mai fost fotografiată anterior ajutându-se de el pentru a se deplasa, inclusiv în 2003 și 2004, după ce a fost operată la genunchi

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter