Drama actriței Bianca Sârbu. Și-a văzut soțul cum a murit pe scenă, lângă ea

Publicat pe

Drama actriței Bianca Sârbu. Actrița de la Teatrul de Revistă Constantin Tănase, în vârstă de 43 de ani, a avut, ceea ce unii ar numi o viață de film. A rămas văduvă la 34 de ani și s-a luptat până acum cu cancerul de mai multe ori. Din fericire, artista a reușit să treacă peste aceste probleme iar acum se declară fericită.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Invitată în platoul emisiunii lui Măruță, Bianca Sârbu a rememorat drama pierderii soțului său. Bărbatul, cu 17 ani mai mare, care îi dăruise și un copii a murit subit, deși nu avea probleme mari de sănătatea.

Drama actriței Bianca Sârbu. Și-a văzut soțul cum a murit pe scenă, lângă eaDrama actriței Bianca Sârbu. Și-a văzut soțul cum a murit pe scenă, lângă ea

Drama actriței Bianca Sârbu. Totul s-a petrecut într-o clipă

Totul s-a petrecum în fața actriței, pe scenă. Cei doi aveau o trupă și în acel moment se aflau la nuntă, unde cântau în fața a 450 de invitați.

„Eram la o nuntă, te duci la o nuntă, trebuie sa dai ce e mai bun, iar într-o secundă s-a schimbat viața radical. Eram căsătoriți, cântam la o nuntă, soțul meu era la clape, s-a prăbusit în văzul tuturor.

S-a prăbușit pe orgă. S-a oprit pentru câteva minute totul. Am zis că poate e de la căldură. Am chemat salvarea, eu am rămas la nuntă pentru ca așa mi se părea firesc pentru cei care erau acolo, cineva de la spital m-a sunat și mi-a zis că o sa fie bine, apoi spre dimineață nimeni nu mi mai zicea nimic.

M-am dus la spital, la camera de gardă și am întrebat de soțul meu, iar doamna aceea s-a uitat la mine și mi-a zis. 'Doamna Sarbu, domnul Sârbu era mort din ambulanță', a spus Bianca Sârbu, la ProTV.

Citește și: De ce i-a recidivat cancerul Biancăi Sârbu

Citește și: Bianca Sârbu, diagnosticată și operată din nou de cancer

Citește și: Andra Volos de la Puterea Dragostei a fost hărțuită de un individ necunoscut

Citește și: Unde doarme Dani Oțil de când este tată

Care a fost ultima conversație pe care Bianca Sârbu a avut-o cu soțul ei

În același timp, Bianca Sărbu i-a povestit lui Măruță și ce conversație a avut cu soțul ei, înainte să se prăbușească. Au fost ultimele cuvinte pe care și le-au spus.

„Ultimele vorbe între noi au fost: 'hai, mă, ca si noi ne iubim atat de mult', mi-a zis el, când eu i-am zis despre mirii pentru care cântam că se vede că se iubesc mult.

A facut infarct, ruptură de aortă. Era hipertensiv, nu se căuta foarte mult, era mai zeflemist, în ultima perioadă era mai obosit, dar am zis că e din cauza stresului, eu am fost a șaptea nevasta.

Am doi copii cu el. Un an, doi de zile am fost dărâmată, dar mulțumesc lui Dumnezeu, aveam o meserie și am zis să merg mai departe pentru copii. La 35 de ani nu am vrut să rămân singură. Și nu am rămas.', a mai povestit Bianca Sârbu.

Bianca Sârbu a avut cancer de piele

Dar dispariția bărbatului pe care îl iubea nu a fost unica dramă pe care Bianca Sârbu a trăit-o. Artista avea să fie diagnosticată cu cancer de piele:

'Au venit momentele în care copiii au inceput să pună întrebări, dar am încercat să fac să nu le lipsească nimic. Cred că totul în viață vine cu un scop.

Eu m-am dus la dermatolog, nu mi se închidea o rană și a fost cancer de piele. Rana era la fata, m-am operat, am trecut printr-o perioadă de recuperare. A fost greu, dar când ai altele în față mai grele…

Eu am stat până în ultima clipă, am amânat. Este foarte important să ne ocupăm de noi, să mergem la doctor. După 5 ani de zile, eu am stat la soare, iar anul acesta a recidivat în acelasi loc, a trebuit să mă operez din nou, de ziua mea eram internată în spital, la Floreasca, și am renăscut și de data asta', a povestit artista.

Însă din fericire, în prezent, Bianca Sârbu este un om fericit și împlinit. S-a recăsătorit la puțin timp după moartea bărbatului și acum poate să își trăiască viața în liniște.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter