Drama Andreei Bănică. A avut o copilărie grea: „Mă jignea, mă făcea de râs în fața tuturor, a fost violent”

Publicat pe

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, iar de-a lungul anilor, melodiile sale au devenit hit-uri. Recent, artista a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre copilăria sa. Blondina a povestit drama prin care a trecut pe vremea când era doar un copil. Ce a spus Andreea Bănică despre tatăl său?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Celebra artistă este căsătorită de mulți ani cu Lucian Mitrea, iar împreună au doi copii minunați. Andreea Bănică a povestit cum a fost copilăria sa, pe vremea când părinții săi trăiau. Mama și tatăl cântăreței s-au stins din viață, iar vedeta a fost nevoită să se descurce singură încă de la o vârstă fragedă.

Drama Andreei Bănică. A avut o copilărie grea: „Mă jignea, mă făcea de râs în fața tuturor, a fost violent'Drama Andreei Bănică. A avut o copilărie grea: „Mă jignea, mă făcea de râs în fața tuturor, a fost violent'

Andreea Bănică a suferit foarte mult când și-a pierdut bunicii și părinții. Viața artistei s-a schimbat, fiind nevoită să meargă mai departe. Cântăreața a mărturisit că a fost apropiată de tatăl său, chiar dacă acesta a fost violent cu ea și sora ei, dar și cu mama lor. Blondina a povestit momentele în care părintele său era violent.

Citește și: Ce a pățit Andreea Bănică pe aeroportul din Egipt:„Mai avea puțin și-mi băga mâna la sutien'

Citește și: Dublă aniversare pentru Andreea Bănică:ziua de naștere și 13 ani de căsătorie. Imagini de la petrecere

Citește și: Cine este Artiom Topal de la SuperStar și cu ce se ocupă

Citește și: În culise la Masked Singer România.Ce nu se vede la TV/ EXCLUSIV

Andreea Bănică: „A început să bea, să facă scandal”

Jumătatea trupey Blondy, Andreea Bănică, a povestit în emisiunea lui Cătălin Măruță cum a fost copilăria sa. Artista a mărturisit că tatăl său a devenit violent după ce a ieșit la pensie, fiind agresiv cu ea și sora ei, dar și cu mama lor.

„Mi-a părut rău că nu i-am avut mai mult timp, pe ei și pe părinții mei, să se poată bucura de copiii mei. Eu vorbeam mai mult cu tata, deși tata era mult mai dur cu noi. Am învățat foarte multe lucruri de la el, deși am suferit mult acasă.Nu știu prin ce greșeală l-a pierdut, a fost sfârșitul pentru el când s-a văzut acasă, pensionat. A început să bea, să facă scandal.Am avut o copilărie frumoasă ca și timp petrecut afară, cu copiii, dar am și suferit. Nu este ușor pentru copii și pentru neveste să fie acasă, să facă tot ce este bine și să vină soțul acasă, să te înjure, să te bată, să te gonească.Dar tata avea și calități, era deschis, ne-a crescut frumos.', a povestit Andreea Bănică, potrivit Playtech.ro.

Andreea Bănică, dezvăluiri șocante despre tatăl său

Andreea Bănică a fost mereu discretă cu viața sa personală, iar când venea vorba despre părinții săi, artista prefera să nu ofere mai multe detalii. În emisiunea lui Măruță, frumoasa blondină a dezvăluit că tatăl său nu se comporta frumos cu ea nici măcar atunci când o însoțea la evenimente.

„Noi am fost cuminți, ne-am căsătorit fete mari cu soții noștri. Era dur cu mine, când mergeam la un eveniment, dacă cumva lua un pahar de vin, mă jignea, mă făcea de râs în fața tuturor. A fost violent cu toate.„, a mai spus Andreea.

Andreea, amintiri dureroase despre moartea părintelui său

Andreea Bănică și-a pierdut tatăl în urmă cu mulți ani. Artista și-a adus aminte de momentul în care a fost anunțată că tatăl său a decedat. În acea zi mergea la ziua lui Liviu Vârciu, când sora sa a sunat-o și i-a dat cumplita veste. De asemenea, cântăreața și-a adus aminte cum a reacționat mama sa când a aflat.

A venit pe stradă, s-a certat cu cineva, iar persoana respectivă i-a dat un brânci, am auzit după. A fost cumplit. (…) Nu am avut putere să scot la iveală ce s-a întâmplat. Era ziua lui Liviu Vârciu, mergeam la ziua lui, eram îmbrăcată în roșu. Am fost sunată de sora mea când mă uitam în oglină, mi-a spus la telefon. Am plecat cu Lucian, am mers acasă și am văzut o mamă…nu știu dacă distrusă, dar știi cum am văzut-o? Liniștită.', a mai zis ea.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter