Prin ce dramă trece Ileana Stana Ionescu, la 86 de ani. Soțul ei suferă de o boală cumplită: "Nu mai ies nici din curte de frică"

Publicat pe

Prin ce dramă trece Ileana Stana Ionescu, la 86 de ani. Ileana Stana Ionescu a împlinit vârsta de 86 de ani pe 14 septembrie, dar marea actriță trece printr-o adevărată dramă. Soțul ei, Andrei Ionescu, suferă teribil din cauza unei boli cumplite. În vârstă de 95 de ani, se chinuie cu o afecțiune oculară degenerativă, care nu are leac.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Prin ce dramă trece Ileana Stana Ionescu, la 86 de ani. Este una dintre cele mai iubite actrițe din istoria scenei românești. În data de miercuri, 14 septembrie, Ileana Stana Ionescu a împlinit venerabila vârstă de 86 de ani. Îl are alături pe soțul ei, iar împreună au împlinit 65 de ani de căsnicie, formând cel mai longeviv cuplu de actori din țara noastră. Din păcate însă, Andrei Ionescu este măcinat de o boală gravă.

Prin ce dramă trece Ileana Stana Ionescu, la 86 de ani. Soțul ei suferă de o boală cumplită: "Nu mai ies nici din curte de frică"Prin ce dramă trece Ileana Stana Ionescu, la 86 de ani. Soțul ei suferă de o boală cumplită: "Nu mai ies nici din curte de frică"

Prin ce dramă trece Ileana Stana Ionescu, la 86 de ani

Marea actriță și soțul ei au în spate o istorie impresionantă. S-au căsătorit în urmă cu 65 de ani și încă se iubesc enorm. Acest lucru pare dificil pentru un om obișnuit, dar este cu atât mai greu să atingi o astfel de performanță în lumea artiștilor. Andrei Ionescu a dezvăluit secretul unui astfel de mariaj reușit.

'Mai avem și acum verighetele, le păstrăm, nu le-am consumat, ca să fac și o glumă, și nu le-am rătăcit. Dar mai avem și alte trei mici verighete, tot din aur, în trei culori, pe care ni le-a adus fiul nostru, din America, la 'Nunta de Aur', când am împlinit 50 de ani de la cununie. Cum am stat atâția ani împreună?

Văd că acum toți au dormitoare separate și televizoare, dar noi am avut mereu pat comun, dormitor comun, acesta este secretul. Dacă nu dormi împreună te înstrăinezi, căci nu mai povestești înainte de culcare. Noi însă nu ne-am jurat credință la biserică, nu am făcut nuntă, Ileana nu a fost mireasă, iar eu nu am fost ginere. Nu am făcut nuntă pentru că nu ne prea plac spectacolele, le-am avut pe ale noastre, pe scenă, n-am mai vrut și în viața personală', a dezvăluit soțul actriței, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Citește și: Ce se întâmplă cu actrița Ileana Stana Ionescu de când s-a retras de pe scenă: „Bătrâneţea nu oferă cele mai bune arme de apărare”

Citește și: Geta Sterp se mărită. Cine e viitorul ei soț și când va avea loc nunta: „Am fost să împart invitații”

Citește și: Ileana Stana Ionescu, despre viața la 85 de ani:”Am simţit că nu mă mai ascultă corpul”

Citește și: Cine e Davor Cărmăzan de la Chefi la cuțite. A primit cuțitul de aur de la Cătălin Scărlătescu, la doar 5 ani

Soțul ei suferă de o boală cumplită

Cei doi soți trăiesc în casa lor, din zona de nord a Capitalei. Aici au o curte frumoasă, cu flori, dar liniștea lor le-a fost afectată de diagnosticul teribil primit de soțul actriței.

'Ileana este bine, stă acasă, ca la pensie. Din păcate, eu am probleme de sănătate, de-abia mai văd siluetele, nu prea descifrez bine amănuntele, iar fețele nu le recunosc, nu le văd bine. Le ghicesc doar după siluete și după voce. Încă mă mai descurc.

Această afecțiune degenerativă, din cauza căreia se poate orbi total, o au și oamenii mai tineri. Iau un tratament care probabil încetinește evoluția, dar nu prea cred. Nu mai ies nici din curte, pe stradă, de frică. Mă ajută cu toate cumpărăturile un nepot, el ne răspunde la toate solicitările', a mai povestit Andrei Ionescu, pentru sursa citată anterior.

Ce pensie au cei doi soți

Dincolo de toate necazurile, Ileana Stana Ionescu și soțul ei, actorul Andrei Ionescu, au totuși norocul unui echilibru financiar mulțumitor. Primesc pensii bune și nu duc grija zilei de mâine.

'Ne descurcăm cu banii, nu aveam probleme. Ileana are și o indemnizație de merit. Actorii care au ieșit la pensie pe vremea noastră nu au pensii mici, au pensii bune, Ion Caramitru a făcut un lucru bun, ni s-a mai dat încă o jumătate de pensie', a încheiat soțul actriței.

Sursă foto: Hepta, Ego.ro, captură TV

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter