Drama neștiută a actorului Doru Ana. Fiica sa a murit la vârsta de șapte ani

Publicat pe

Drama neștiută a actorului Doru Ana. Celebrul actor s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani. Doru Ana a fost unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori din România. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu drama prin care a trecut acesta. Doru Ana a avut o fiică, Măriuca, care a murit la numai șapte ani, în urma unui accident rutier.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Actorul Doru Ana s-a stins din viață în noaptea de luni spre marți, la vârsta de 68 de ani. Regretatul actor a trăit cu o mare durere în suflet. Acesta trebuia să aibă o fiică în vârstă de 27 de ani, Măriuca. În 1995 a fost lovită de o mașină pe Podul Grant. Din păcate, Măriuca a murit în urma accidentului.

Drama neștiută a actorului Doru Ana. Fiica sa a murit la vârsta de șapte aniDrama neștiută a actorului Doru Ana. Fiica sa a murit la vârsta de șapte ani

Puțini sunt cei care știu că actorul a avut o fiică. Aceasta s-a stins din viață la vârsta de șapte ani, după ce a fost lovită de o mașină pe Podul Grant. Tragedia s-a petrecut pe 1 ianuarie 1995, când toată lumea sărbătorea anul nou. Actorul a declarat că primii ani au fost foarte dificili pentru el și sotia sa.

Citește și: A murit Doru Ana. Actorul a încetat din viață la 68 de ani:„Dumnezeu să te odihnească, dragul meu…'

Citește și: Anamaria Prodan, reacție furibundă după ce Reghe a cerut la tribunal ca impresara să nu-i mai poarte numele:„Astea sunt prostii de-ale lui'

Citește și: Ramona Bădescu s-a vindecat de depresia postnatală cu un antrenor holistic:”Mi-am redobândit pozitivitatea”

Citeste si: Giani Kiriță, reacție dură la adresa Taniei Popa, după ce l-a nominalizat să părăsească „Sunt celebru, scoate-mă de aici”:”Am crezut că în ultima clipă are demnitate”

Actorul Doru Ana și-a pierdut fiica la vârsta de șapte ani

Actorul Doru Ana s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani. Celebrul actor a trăit ani de zile cu o durere imensă în suflet. Doru Ana a avut o fiică, pe Măriuca, care a murit la șapte ani. Tragedia s-a produs pe 1 ianuarie 1995. Măriuca a fost lovită de o mașină pe Podul Grant, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru ea.

Actorul mărturisea că primii ani după moartea fiicei sale au fost extrem de dificili. Am mai trăit o tragedie în viața asta – mi-a murit un copil, o fetiță. La 7 ani jumate, a călcat-o mașina pe Podul Grant pe 1 ianuarie. Cred că îți dai seama ce au însemnat primii ani de după moartea ei. Toată lumea ‘la mulți ani – la mulți ani, noi făceam parastase că ni s-a prăpădit copilul. Asta s-a întâmplat în 95', a spus actorul în emisiunea Voi cu Voicu de la Antena 3.

Dramele din viața actorului Doru Ana

Doru Ana a fost un actor iubit de multă lume. În urmă cu ceva timp povestea că prietenul lui cel mai bun, Paul, cu care avea o prietenie de 50 de ani, a murit. Cei doi s-au cunoscut la grădiniță, declarând că darul de a sta alături de el la grădinița a fost cel mai mare din viața sa.

„Am găsit apartament în Berceni, era la prețul la care oferea banca creditul, 60.000 de euro, dau telefon a doua zi acolo, îmi răspunde un agent imobiliar, zice, ‘da e o doamnă care vinde, stați că o sun să vedem dacă mai e valabil. cum vă numiți?

‘Doru Ana. Mă sună ăla într-un sfert de oră, zice: da, e valabil anunțul, i-am spus doamnei că vreți să-l cumpărați, dar mi-a zis că vă cunoaște. Zic,de unde?, De la domnul Paul', a spus actorul.

Doru Ana: „Doar moartea mă poate opri să urc pe scenă'

Doru Ana a murit luni, la vârsta de 68 de ani. A interpretat roluri cunoscute în mai multe filme și seriale românești. Actori care i-au fost elevi de-a lungul anilor au fost devastați de moartea acestuia. Teatrul a fost marea pasiune a lui Doru Ana, iar ani la rând a apărut pe scenele teatrelor Bulandra, Comedie, Național, Ion Creangă sau în teatrele din țară. Recent a jucat rolul lui Traian Dincă în serialul 'Adela, de la Antena 1, și pe Dan Lăzărescu, din serialul anterior, 'Fructul oprit.

Doar moartea mă poate opri să urc pe scenă să susţin un spectacol. Ca actor, am obligaţia de a aduce bucurie spectatorilor, pentru că sunt invitaţii mei, în casa mea – teatrul, invitându-i în primul rând prin anunţurile de pe afişele de la intrare. Asta este menirea noastră, a artiştilor de teatru. Spectatorii nu trebuie să ştie că noi avem probleme personale şi în nici un caz nu trebuie să le transferăm asupra lor în timpul reprezentaţiilor', spunea regretatul actor.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter