Drama neștiută a lui Zanni de la Survivor: "Era ca o pușcărie. Bătaie, pedepse încontinuu!"

Publicat pe

Zannidache Edmond de la Survivor are o poveste de viață extrem de tristă, o dramă personală care i-ar fi îngenucheat pe mulți, dar care pe el l-a tranformat într-un supraviețuitor. Zanni a acceptat provocarea Survivor pentru a demonstra tuturor că este un luptător adevărat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Zannidache Edmond este unul dintre cei 12 Faimoși de la Survivor România, care s-a aventurat în competiția ce va debuta sâmbătă această, la ora 20:00, la Kanal D. Zanii are o poveste de viață impresionantă.

Drama neștiută a lui Zanni de la Survivor: "Era ca o pușcărie. Bătaie, pedepse încontinuu!"Drama neștiută a lui Zanni de la Survivor: "Era ca o pușcărie. Bătaie, pedepse încontinuu!"

Zanni de la Survivor a fost abandonat la naștere, părinții lui considerând că îi va fi mai bine într-un orfelinat. Tânărul s-a luptat de-a lungul anilor cu dorul de acasă, cu lipsa iubirii părintești și a îndurat pedepse crunte, în urmă experienței oribile a traiului în căminul pentru copii abandonați.

Zanni de la Survivor nu știe unde s-a născut

Înainte de a pleca în Republica Dominicană și de a se aventură în experiență dura din junglă, Zannidache a povestit că cea mai mare durere a lui este că nu și-a cunoscut părinții.

„Nu știu unde m-am născut, bănuiesc că în București. N-am făcut nimic să-mi cunosc părinții, n-am avut nici puterea, nici curiozitatea. Nu aș știi de unde să încep. Pe mama am văzut-o de două, trei ori când eram mic, mi-o amintesc. Am înțeles că pentru ei nu am reprezentat nicio emoție… Nu cred că am fost dorit. Însă mă gândesc cum ar fi să mă caute părinții. Mi-ar plăcea asta', ne-a spus Zanni.

Citește și:

Zanni de la Chefi la Cuțite, la un pas de a fi luat la bătaie de colega lui, în timpul probei! De ce a fost acuzat

Cine e Musty de la Survivor. Fratele lui Kamara are trei copii și o poveste de viață tristă

Cine este Daniel Pavel, noul prezentator Survivor. A fost ofițer de marină

Ce a făcut Zanni de la Survivor după ce a fost dat afară din orfelinat

Condiția de om liber și-a dobândit-o după ce a fost dat afară din orfelinat, iar visurile și le-a materializat odată cu conștientizarea faptului că doar prin propriile forțe poate deveni omul de astăzi. Zanni, așa cum îl alintă prietenii, este un artist complet, se bucură de o popularitate uriașă și inspiră o întreagă generație, dovadă stă numărul uriaș al aprecierilor pentru conținutul propriu postat pe rețelele sociale.

„Am stat în cămin de când mă știu. Și acum stau tot într-un cămin. Când am ieșit din orfelinat, am simțit că e cea mai frumoasă zi din viață mea. Am simțit că am scăpat, am evadat. Le-am dat motive să mă dea afară, pentru că eram tot timpul revoltat. Puneam mult preț pe libertate, era mai importantă decât mâncarea și un loc de dormit.

Era că o pușcărie, bătaie, pedepse încontinuu, nimeni nu vorbea cu noi. Am găsit un cămin de nefamiliști cu chirie, mă costă 100 de lei. Era un cămin pentru șobolani; o mizerie de nedescris. Am stat acolo doi ani de zile, singur. Atunci m-am cunoscut, am înțeles cine sunt, ce vreau de la mine, de la viață, ce doresc să fac', a declarat Zanni pentru VIVA!.

Când începe Survivor România, sezon 2

Survivor România va debuta în această sâmbătă, la ora 20:00, la Kanal D. Alături de Zanni, din echipa Faimosilor, mai fac parte Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc.

Show-ul va fi difuzat cinci zile pe săptămâna după cum urmează: în fiecare miercuri și joi, de la 22:30, și de vineri până duminică, de la 20:00.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter