Drama neștiută a Otnielei Sandu. Nu a putut merge până la 4 ani: "Doctorul a recomandat operația, dar..."

Publicat pe

Otniela Sandu, fosta concurentă de la Ferma și de la Supraviețuitorul, a trecut prin clipe grele încă de la o vârstă fragedă. Nu a putut merge până la vârsta de 4 ani, iar medicii erau rezervați în privința pronosticului!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Otniela a trecut prin momente tribile în primii ani de viață. Vedeta s-a deschis și a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat din pricina faptului că a avut un picior mai scurt.

Otniela a vorbit la Vorbește Lumea despre chinurile prin care a trecut în copilărie, când nu a putut merge până la 4 ani. De asemenea, din pricina faptului că avea un picior mai scurt ea a fost nevoită apoi să poarte un aparat special timp de 3 ani și jumătate.

Citește și: Otniela de la Ferma și-a pus silicoane, dar nu se oprește aici cu operațiile estetice.Primele imagini după intervenția la sâni

'Doctorul a recomandat operația, dar nu garanta că va fi un succes. Până la patru ani eu nu am putut să merg. Aveam un picior mai scurt. Bunica mea a văzut la un copil un aparat special care nu se găsea însă în România, copilul acela avea același probleme ca ale mele. Am purtat acel fel de aparat trei ani și jumătate. Atunci mi l-au scos. Nu puteam să merg, am făcut primii pași la vârsta de patru ani. Aveam picioarele la 90 de grade', a declarat Otniela.

Citește și:Cu ce probleme de sănătate s-a născut Otniela de la „Ferma”.”E o minune că m-am refăcut!”

Drama neștiută a Otnielei Sandu. Nu a putut merge până la 4 ani: "Doctorul a recomandat operația, dar..."Drama neștiută a Otnielei Sandu. Nu a putut merge până la 4 ani: "Doctorul a recomandat operația, dar..."

Otniela: „Mi se spunea că nu o să pot schia vreodată”

Otniela a susținut că nu a conștientizat foarte bine ceea ce i se întâmpla, însă își amintește că nu s-a putut juca mult timp cu surorile ei. Totuși a avut de învățat din experiență. A perseverat chiar dacă nu i s-au dat prea mari șanse să schieze sau să facă alte activități și a demonstrat că orice este posibil, atunci când există voință.

Citește și: Cum i s-a schimbat viața lui Mihai Sturzu, după ce a renunțat la trupa Hi-Q și la politică, și a devenit pilot:„Eu mi-am petrecut copilăria în comunism și…'/ EXCLUSIV

'Nu am conștientizat, dar îmi amintesc momentele când surorile mele se jucau, eu nu puteam. Nu a fost neapărat un lucru negativ, am învățat multe în perioada aia. Acum eu nu văd să nu pot face ceva! Mi se spunea că nu o să pot schia vreodată, acum schiez destul de bine', a mai spus Otniela Sandu

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter