Drama neștiută a Ozanei Barabancea. A rămas fără mamă la 14 ani: "Atunci am pierdut tot"

Publicat pe

Este mereu cu zâmbetul pe buze, dar puțini au aflat despre drama trăită de Ozana Barabancea. Pe când era doar o adolescentă și-a pierdut mama, iar această tragedie i-a marcat viața.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ozana Barabancea a trecut, în copilărie, printr-o dramă sfâșietoare, despre care a vorbit abia recent. Vedeta de la Te cunosc de undeva și-a pierdut mama pe când avea doar 14 ani, iar acest lucru a marcat-o pentru totdeauna.

Mereu veselă, optimistă și cu zâmbetul pe buze, Ozana Barabancea ascunde o dramă personală tulburătoare. Deși au trecut 38 de ani de atunci, artista încă poartă în suflet o durere nemărginită.

Drama neștiută a Ozanei Barabancea. A rămas fără mamă la 14 ani: "Atunci am pierdut tot"Drama neștiută a Ozanei Barabancea. A rămas fără mamă la 14 ani: "Atunci am pierdut tot"

Ozana Barabancea și-a pierdut mama la 14 ani

Mama Ozanei Barabancea a murit când ea avea doar 14 ani, însă amintirile o copleșesc și în ziua de azi… La rândul ei mamă, Ozana Barabancea a mărturisit că vrea să profite de toate momentele pe care i le oferă viața alături de fiica și de fiul ei.

„Eu am avut totul când eram mică, dar la 14 ani, când mi-am pierdut mama, am pierdut tot. Mi-am dat seama că cea mai importantă relație e cea de sânge, relația părinți-copii. Cât mai trăiesc, vreau să știu că nu am ce să-mi reproșez vis-a-vis de relația mea cu copiii mei', a mărturisit Ozana Barabancea.

Citește și: Cătălin Măruță, totul despre experiența COVID-19: „Nu ne-am putut feri de boală”. Cum au reacționat copiii / EXCLUSIV

Citește și: Cine este Daria Batschi, „fata cu harpa”, de la Românii au Talent. A primit Golden Buzz de la Andi Moisescu

Citește și: Simona Hapciuc de la Survivor, primele declarații după ce a revenit în țară: „Nu simțeau nevoia să țină verigi mai puternice”

Citește și: Jador, mesaj dur pentru Faimoși, la Survivor: „E multă ură între noi!” Ce acuzații le-a adus colegilor

Are o relație bună cu cei doi copii ai ei

Jurata de la Te cunosc de undeva! a povestit apoi despre relația frumoasă pe care o are cu cei doi copii ai săi, Gloria (17) și Andrew (20). Artista a mărturisit că au existat și momente de tensiune, ca-n orice familie, de altfel, care au fost depășite însă de fiecare dată.

„Au fost și momente de tensiune, dar știi cum e. Cum e bine? Să ai bani sau să n-ai bani? Și eu spun așa: e bine să te gospodărești cu bani puțini. Pentru că aia care au bani și rămân fără ei, sunt vai de capul lor. Așa e și în momentele de tensiune', a spus Ozana.

Artista a recunoscut cum a reușit să depășească momentele tensionate, în pofida faptului că diplomația nu este punctul ei forte. cu toate acestea, a reușit să găsească un echilibru în relația cu cei doi copii ai săi.

„Au fost, însă am știut ori să mă impun, ori să negociez, ori să-i determin, o să am răbdare, poate uneori nu sunt cea mai diplomată persoană, dar încerc să mă aduc și să nu iau hotărâri la nervi și să pun în discuție. Dialogul e cea mai la îndemână soluție pentru mine și copiii mei. Indiferent ce ar fi, n-aș face vreo afirmație nelalocul ei despre copiii mei', a mai mărturisit Ozana Barabancea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter