Drama neștiută a solistei de muzică populară Mihaela Gurău: „Mama a suferit foarte mult”

Publicat pe

Drama neștiută a solistei de muzică populară Mihaela Gurău. Mihaela Gurău este o tânără talentată, orginară din orașul Nadiei Comăneci, Onești. Aceasta a atras simpatia publicului datorită calităților sale vocale, dar și a discreției de care a dat dovadă de-a lungul anilor. Recent, interpreta a oferit un interviu în cadrul căruia a povestit drama prin care a trecut. Iată ce a pățit artista în copilărie!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mihaela Gurău este o interpretă de muzică populară care a reușit să câștige simpatia publicului încă de la primele apariții. Aceasta se bucură de o carieră impresionantă și pare că viața ei este una de vis. Cu toate acestea, vedeta a recunoscut că în copilărie a suferit o dramă greu de imaginat. Iată ce a pățit solista!

Drama neștiută a solistei de muzică populară Mihaela Gurău: „Mama a suferit foarte mult'Drama neștiută a solistei de muzică populară Mihaela Gurău: „Mama a suferit foarte mult'

Când avea doar 10 ani, Mihaela Gurău și-a pierdut fratele într-un accident cumplit. În cadrul interviului, ea a dezvăluit suferințele prin care a trecut, alături de familia sa.

Citește și: Volodimir Zelenski, imagine rară din copilărie, alături de mama lui.Cu ce se ocupă tatăl președintelui Ucrainei

Citește și: Misterul superiahtului de 700 de milioane de dolari blocat în Italia:'Toată lumea îi spune iahtul lui Putin, dar…'

Citește și: Elon Musk și Grimes au devenit părinți pentru a doua oară.Au apelat la o mamă surogat

Citește și: Mircea Lucescu are conturile blocate în Ucraina.Antrenorul nu își poate retrage cinci milioane de dolari

Drama neștiută a solistei de muzică populară Mihaela Gurău

Mihaela Gurău a trecut prin clipe extrem de dificile în copilărie. La vârsta de 10 ani, aceasta și-a pierdut fratele într-un accident cumplit. Acesta se afla la scăldat alături de prietenii săi, când un vârtej de apă i-a adus sfârșitul.

„Aveam 10 ani când fratele meu, Florin, cu 7 ani mai mare, s-a înecat. Era cu amicii la scăldat, au vrut să meargă într-un sat vecin, la prietenele lor și au ales varianta cea mai scurtă să ajungă acolo, traversând râul Trotuș. Apa nu era adâncă, însă a avut ghinionul de a fi prins într-un vârtej și nu a mai avut nicio șansă, cu toate că băieții cu care era au încercat să îl salveze. Așa a fost să fie. Era extrem de credincios, poate că Dumnezeu l-a iubit la fel de mult și de aceea ni l-a luat atât de devreme', a povestit ea pentru Click.ro.

Fiind mamă, ea înțelege în acest moment suferința prin care au trecut părinții ei la pierderea lui Florin. Ea susține că o iubește necondiționat și o admiră pentru puterea de care a dat dovadă în acele momente.

„Mama a suferit foarte mult, îmi amintesc că în ziua înmormântării a leșinat de foarte multe ori. Acum, mamă fiind și eu, cred că este cel mai greu lucru care se poate întâmpla într-o viață, să îngropi propriul copil. O admir și o iubesc tare mult, este o femeie puternică, sensibilă și iubitoare', a continuat ea.

Interpreta de muzică populară are un fiu

Mihaela Gurău nu este doar o artistă de succes, ci și o mamă extrem de implicată. Aceasta are un fiu în vârstă de 12 ani, care este pasionat de IT. Tudor are o voce foarte frumoasă, însă nu vrea să cânte în public. Solista susține că este din cauza vârstei și că atunci când va crește, va reuși să își dezvolte calitățile vocale.

„Tudor are 12 ani, este pasionat de IT, de aceea am ales să urmeze cursurile unei școli internaționale de informatică. La fel ca toți adolescenții de astăzi este ancorat în tot ceea ce înseamnă rețele sociale, are propriul canal de youtube unde postează conținut de gaming. Are o voce frumoasă, are ureche muzicală, însă nu vrea să cânte în public.Doar prin casă ne putem bucura de vocea lui, nu vreau să îl forțez, este destul de mare și trebuie să facă propriile alegeri. Când era mic, l-am 'pacălit' puțin și a fost actor, a jucat rolul fiului, într-unul din videoclipurile mele, avea vreo 4 anișori și mulți, mulți zulufi…', a mai spus ea pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter