Ducele și Ducesa de Cambridge au luat marea decizie. Află unde se mută!

Publicat pe

Prin intermediul unui comunicat oficial, Ducele și Ducesa de Cambridge confirmă zvonurile conform cărora se vor muta din toamnă definitiv la Londra.

Această mutare înseamnă că vor părăsi conacul lor de la țară din Anmer Hall, locul unde au petrecut cea mai mare parte a timpului în ultimii doi ani, și că se vor stabili definitiv la Palatul Kensington, reședința oficială.

În comunicat se explică totodată faptul că Prințul George și Prințesa Charlotte, copiii cuplului regal, vor urma școala la Londra. George este în prezent înscris la WESTACRE Montessori School din Norfolk. 'Prințul George va începe școala la Londra, în septembrie, iar Prințesa Charlotte va merge, de asemenea, la grădiniță și școală tot aici', specifică comunicatul.

Acestea nu sunt singurele modificări pentru familie. William a anunțat că își va încheia rolul ca pilot pentru East Anglia Air Ambulance în această vară, în urma unui angajament avut timp de doi ani.

 

Bianca Ion

Foto: Hepta

Citește și:

Stil de vedetă: ce secret ascunde Kate Middleton

Cât costă să ai un ten ca al lui Kate Middleton

Kate Middleton – Apariție de senzație într-o rochie roșie accesorizată cu tiara Prințesei Diana

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter