Dwayne "The Rock Johnson", soția și fiicele lor s-au îmbolnăvit de COVID-19! "A fost una dintre cele mai dificile provocări pe care le-am îndurat"

Publicat pe

Dwayne „The Rock” Johnson și familia lui au trecut recent printr-o încercare estrem de dificilă – actrorul, soția și cele două fiice ale lor au fost diagnosticați cu COVID-19. Deși acum s-au vindecat, „The Rock” avertizează asupra pericolului pe care îl reprezintă noul coronavirus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Dwayne „The Rock” Johnson, cel mai bine plătit actor de la Hollywood la ora actuală, dar și unul dintre cele mai apreciate staruri din Cetatea Filmului, a trecut recent prin una dintre cele mai dificile provocări ale vieții sale.

Deși este poreclit „The Rock” (Stânca) și are un fizic de invidiat și o sănătate de fier, actorul nu a scăpat de boală, atât el, cât și soția și cele două fiice ale lor îmbolnăvindu-se de COVID-19.

Citește și: Cum arată Adele în costum de baie, după ce a slăbit 45 kg. Apariția ei îndrăzneață a stârnit controverse!

Toată familia s-a infectat cu COVID-19 în urmă cu 3 săptămâni

Actorul în vârstă de 48 de ani, a anunțat printr-un filmuleț postat pe Instragram, că el, soția și cele două fiice au fost testați toți pozitiv în urmă cu trei săptămâni. 

„Pot să vă spun că că au fost cele mai dificile și mai provocatoare momente pe care a trebuit să le îndurăm ca familie. Inclusiv în ceea ce mă privește – și am trecut prin oareșce grozăvii în trecut', a spus actorul „The Rock', menționând că a resimțit totul ca pe o lovitură în stomac. Acesta a mărturisit că i-a fost mult mai greu decât loviturile pe care le-a primit în ring (pe vremuri, a fost jucător de fotbal american și luptător de wrestling) deoarece acum prioritatea sa o reprezintă familia și era de datoria sa să o protejeze.

Citește și:Cum arată Corina Dănilă, la 47 de ani, după ce a slăbit enorm și și-a făcut prima intervenție estetică. „Vine o vreme pentru toate!”

Dwayne "The Rock Johnson", soția și fiicele lor s-au îmbolnăvit de COVID-19! "A fost una dintre cele mai dificile provocări pe care le-am îndurat"Dwayne "The Rock Johnson", soția și fiicele lor s-au îmbolnăvit de COVID-19! "A fost una dintre cele mai dificile provocări pe care le-am îndurat"

Au contractat boala de la prieteni

În timp ce el și cele două fiice ale sale, Jasmine (4) și Tiana (2), au avut simptome ușoare, în schimb, soția lui, Lauren Hashian s-a confruntat cu probleme mult mai grave.

„Sunt însă fericit să vă spun că toată familia suntem acum bine. Gata. Suntem de cealaltă parte a bolii, nu mai suntem contagioși și cu toții suntem – slavă Domnului! – sănătoși', și-a anunțat actorul fanii. 

Dwayne „The Rock” Johnson crede că el, soția și cele două fiice au contractat boala de la niște prieteni apropiați și de aceea și-a rugat fanii să fie foarte precauți atunci când se întâlnesc cu oameni din afara familiei și să-și ia toate măsurile de prevenție – să poarte mască și să se testeze înainte de o astfel de întâlnire. Actorul le-a mai sugerat că e important să aibă un stil de viață sănătos și să-și întărească imunitaeta, fiind convins că aceste lucruri l-au ajutat să învingă coronavirusul.

Citește și:Sunt împreună de 14 ani. Cum și-a cucerit Cabral soția și cum a trecut testul în fața părinților ei: „A știut colega de rate ce să aleagă”/ EXCLUSIV

Foto: Hepta, Profimedia, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter