Elena Merișoreanu a primit un diagnostic dur din partea medicilor: "Dacă amân operația..."

Publicat pe

Elena Merișoreanu s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate în ultima perioadă. Interpreta de muzică populară s-a trat cu diferite medicamente, însă fără rezultat. Afecțiunea pe care o are la un picior nu îi dă pace. Astfel, vedeta a fost nevoită să meargă iar la control, iar medicii i-au dat o veste cruntă. Iată despre ce este vorba.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Elena Merișoreanu a avut parte de un an destul de dificil. S-a infectat cu COVID-19, iar durerile de la picior nu i-au dat pace. Astfel, după mai multe investigații, interpreta de muzică populară a primit un diagnostic crunt din partea medicilor.

Elena Merișoreanu a primit un diagnostic dur din partea medicilor: "Dacă amân operația..."Elena Merișoreanu a primit un diagnostic dur din partea medicilor: "Dacă amân operația..."

În cadrul unui interviu, artista a vorbit despre ceea ce este necesar să facă în următoarea perioadă, pentru a scăpa de afecțiunea la picior.

Citește și: Elena Merișoreanu a fost externată după ce a avut COVID-19.Cum se simte artista acum

Citește și: Elena Merișoreanu, prima apariție după ce s-a vindecat de COVID-19:'Azi nu mai eram aici dacă…'

Citește și: Cum a ajuns Denisa Tănase milionară în euro, în doar trei ani:'În primele 8 luni nu am avut niciun angajat'

Citește și: Gabriela Cristea, probleme de sănătate după ce a căzut în vacanță:„Am fost vânată pe picior, pe degete’

Elena Merișoreanu a primit un diagnostic dur din partea medicilor

După o perioadă în care a încercat să se trateze cu diferite medicamente, Elena Merișoreanu a aflat că este nevoie de operație pentru a rezolvat problemele de la picior.

Medicii i-au dat rezultatul, după ce artista și-a făcut mai multe investigații. A aflat și faptul că nu i se mai reface cartilajul, însă operația poate fi amânată pentru o perioadă.

Cântăreața spune că are mult de lucru la momentul actual și că nu ar putea să treacă printr-o operație chiar acum. În schimb, este optimistă pentru că analizele de sânge au ieșit bine.

Cartilajul nu se mai reface. Nu ma simt chiar așa de rau, am mai făcut puțin tratament, dar motivul e altul pentru care nu m-am operat. Am de lucru acum, nu ma mai gândesc la picior. Nu o iau ca pe un sacrificiu, ci ca pe o plăcere. Medicii au zis ca nu e problema daca amân operația. Stau bine momentan. Am făcut și toate analizele, au ieșit bune„, a declarat Elena Merișoreanu.

Elena Merișoreanu a fost infectată cu COVID-19

2021 nu a fost deloc un an bun pentru Elena Merișoreanu. A suferit o operație la fiere, apoi la picior, iar la sfârștiul lunii septembrie a fost infectată cu COVID-19.

În cadrul unui interviu, cântăreața a vorbit deschis despre starea sa de sănătate, după ce a contractat virusul.

„Eu am ieșit foarte bine din spital, mulțumesc bunului Dumnezeu și medicilor de la Matei Balș, care m-au îngrijit extraordinar, nu numai pe mine, ci pe toată lumea. Îi prețuiesc pe medici pentru că fac eforturi ieșite din comun ca să salveze vieți. Dacă nu m-aș fi dus la timp la spital, și așa m-am dus foarte târziu, astăzi nu mai vorbeam, nu mai eram… Am făcut pneumonie cu 8% puțin, dacă mai stăteam…și am ieșit de la spital cu 0%, saturația 99…

Acum, ce-i drept, cam obosesc, dar trebuie să fim atenți că asta e o boală după care nu cred eu că nu rămânem cu ceva. Pentru cei tineri e mai ușor, dar eu la vârsta mea trebuie să am foarte mare grijă, sunt foarte selectivă și la televiziuni, la spectacole nu mai vorbesc. Am avut Revelioane, am refuzat, a trebuit să plec în Australia, am contramandat tot, trebuia să merg, că am un fin acolo care face 3 ani și tot îmi trimit bilete să mă duc să îi tai moțul, dar nu m-am dus de frică, până acum au fost și ei într-o carantină totală, dar acum le-a dat drumul.’, a povestit Elena Merișoreanu.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter